Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Po wczorajszym przedstawieniu wypada się i tutaj ujawnić... Daję miniaturki by się szybciej strona ładowała ;) Fotki wszystkie aktualne jedne zwykłe inne mniej zwykłe. Jest tu parę fotek z szalonej sesji "księżniczkowej" z sierpniowego wypadu mojego i mojej paczki w Bieszczady, jedno z rolkowej przejażdżki z zeszłego tygodnia, jedno z plakatem Michaela i moimi fotkami z członkami Kelly Family no i jeszcze takie dwa Michaelowe ;] Wczoraj przebrnęłam przez wszystkie strony tego tematu by Was poznać... i troszkę się zaznajomiłam ale zdaje się że wieeele osób tu jeszcze nie zawitało a szkoda. Ciężkie jest życie nowicjusza ale może jakoś dam radę z Waszą pomocą :) A więc oto Beatka... czyli Jassy
A to ja na MJowisku :D. Muszę kupić sobie taki kapelusz, bo jest świetny ;D Fanka MJ, gdzie można kupić taki pasek jak masz na zdjęciu? Jest superowy ;D. Był razem ze spodniami czy osobno? :)
Beti_90 ten "pasek" to czysta improwizacja :) tak naprawde to są 3 paski jeden obok drugiego :D i sprawiają wrazenie jakby były jednym ;) a ten "łancuch" to łańcuszek na szyje pozyczony od mamy :D ot i cała tajemnica :)
Pozdrawiam!
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
Fanka MJ pisze:Beti_90 ten "pasek" to czysta improwizacja :) tak naprawde to są 3 paski jeden obok drugiego :D i sprawiają wrazenie jakby były jednym ;) a ten "łancuch" to łańcuszek na szyje pozyczony od mamy :D ot i cała tajemnica :)
Pozdrawiam!
Czyli inwencja twórcza :D Ty to masz pomysły, fajnie :D Chyba też sobie coś takiego "skonstruuje" ;D :)