Thriller live czyli Warszawa (2009)
Czy ktoś wie dokładnie, ile trwa ten musical??
Nie rozumiem dlaczego to jest tak w środku tygodnia w jednym mieście, przecież ludzie pracują
.
Bardzo mi zależy na w miarę dokładnym czasie, bo musiałabym organizować szaleńczy powrót do Krakowa na rano do pray
...
Nie rozumiem dlaczego to jest tak w środku tygodnia w jednym mieście, przecież ludzie pracują

Bardzo mi zależy na w miarę dokładnym czasie, bo musiałabym organizować szaleńczy powrót do Krakowa na rano do pray

Smile, though your heart is beating...
Tak ale moderatorzy mogliby nam zamknąć temat, że spamujemy itd itp, a pozatym to napisała akaagnes w tamtym temacie w hydeparku, że temat został przeniesiony do "spotkania fanów":)
Spokojnie, spokojnie zostało jeszcze trochę czasu:)
p.s
Potrzebuję informacji o tym kto w jakim rzędzie siedzi na jakim miejscu i w jakim sektorze ;)
Spokojnie, spokojnie zostało jeszcze trochę czasu:)
p.s
Potrzebuję informacji o tym kto w jakim rzędzie siedzi na jakim miejscu i w jakim sektorze ;)
moni Odpowiedzi na Twoje pytania są tu -> na ticketonline, klik w "rezerwuj z planu widowni"
EDIT: Sprzedaż biletów ruszyła wczoraj, dziś Thriller już na 5tym miejscu w top20 TicketOnline
Proszę bardzo, my ze Speechles26, tak jedna za drugą:) -->Marie pisze:Potrzebuję informacji o tym kto w jakim rzędzie siedzi na jakim miejscu i w jakim sektorze ;)
Przed nami są jeszcze 2 wolne miejsca w razie coś :) Wydaje mi się, że jak na tę kategorię cenową (100zł) to i tak jedne z lepszych miejscówek:)Sektor: Amfiteatr Wej. XII,XIII
Rząd: 33,32
Miejsce: 103a,099a
EDIT: Sprzedaż biletów ruszyła wczoraj, dziś Thriller już na 5tym miejscu w top20 TicketOnline
myślę,że bilety są i będą. ja kupuję dopiero w październiku (już gdziekolwiek będą miejsca). na poprzedni Thriller kupiłam bilety kilka dni przed musicalem i miałam dość dobre miejsce.:):) no na razie jak wspomniałam nie mam kasy. ale na pewno się spotkamy.moni pisze:tylko pytanie czy ktos sie orientuje czy sa jeszcze bilety na 10 ?
pedros82 - dont worry. jakby nie było ustalamy spotkanie - a pomyślałam że najlepsze miejsce na to jest właśnie tu. nigdy nie wiesz co się nie spodoba moderatorom,a tu przynajmniej piszemy we właściwym miejscu.

albo ja zle patrze albo prawie wszystko wykupione ????
jak to jest z rezerwacja tam bo nigdzie nie jest napisane ? jak zarezerwuje to musze placic od razu ? ile mam dni na wyslanie kasy i czy jak bede chciala jednak mniej biletow to moge zrezygnowac z reszty i zaplacic za tyle ile wezme ? kurcze nie moge ogarnac tej strony hahaha :)
jak to jest z rezerwacja tam bo nigdzie nie jest napisane ? jak zarezerwuje to musze placic od razu ? ile mam dni na wyslanie kasy i czy jak bede chciala jednak mniej biletow to moge zrezygnowac z reszty i zaplacic za tyle ile wezme ? kurcze nie moge ogarnac tej strony hahaha :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
moni -->
1. rezerwacji jako - takiej nie ma, od razu kupujesz
2. po założeniu konta i zakupie biletów dostajesz maila z potwierdzeniem i danymi do przelewu. Masz 5 dni na dokonanie płatności. Zapłacić możesz przelewem lub kartą kredytową. Zaś jeśli chodzi o ew. zwroty, to na stronie piszą:
I faktycznie już sporo biletów wykupionych... 3mam kciuki, żeby wszyscy chętni się załapali :)
1. rezerwacji jako - takiej nie ma, od razu kupujesz
2. po założeniu konta i zakupie biletów dostajesz maila z potwierdzeniem i danymi do przelewu. Masz 5 dni na dokonanie płatności. Zapłacić możesz przelewem lub kartą kredytową. Zaś jeśli chodzi o ew. zwroty, to na stronie piszą:
Więc chyba inaczej nie przyjmują zwrotów.Zwroty biletów będą przyjmowane wyłącznie w przypadku odwołania, zmiany daty i miejsca odbycia się imprezy oraz w przypadku, kiedy impreza znacznie odbiega od jej pierwotnej formy. W przypadku imprez sportowych możliwe są nieznaczne przesunięcia daty/godziny rozpoczęcia się imprezy.
I faktycznie już sporo biletów wykupionych... 3mam kciuki, żeby wszyscy chętni się załapali :)
- little_susie
Oj jak dawno nie zaglądałam na forum!!
No i ja się piszę tylko cholera że to musi być w dzień powszedni? Jeden dzień wolnego jakoś dostanę. Tylko, że większość z Was na 20.00... ja chyba na 17.00 się zdecyduję, bo później od razu na pociąg pewnie...
Hm Trzeba się decydować bo biletów coraz mniej

No i ja się piszę tylko cholera że to musi być w dzień powszedni? Jeden dzień wolnego jakoś dostanę. Tylko, że większość z Was na 20.00... ja chyba na 17.00 się zdecyduję, bo później od razu na pociąg pewnie...
Hm Trzeba się decydować bo biletów coraz mniej

"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson