Thriller live czyli Warszawa (2009)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Eve_861

Post autor: Eve_861 »

ee tam idzcie na 17 o 20 juz artysci beda juz zmeczeni:D hehe
Awatar użytkownika
pedros82

Post autor: pedros82 »

Poznań w sile 4 osoby, plus 2 z wawy razem 6 osób mojej ekipy na 17 w czwartek 10 grudnia. :dance:
aokins

Post autor: aokins »

Czy ktoś wie dokładnie, ile trwa ten musical??
Nie rozumiem dlaczego to jest tak w środku tygodnia w jednym mieście, przecież ludzie pracują :surrender: .
Bardzo mi zależy na w miarę dokładnym czasie, bo musiałabym organizować szaleńczy powrót do Krakowa na rano do pray :knuje: ...
Smile, though your heart is beating...
Awatar użytkownika
pedros82

Post autor: pedros82 »

Ponad 2 godziny, tez nie pamiętam dokładnie i będzie szaleńczy powrót....

Przeniesienie tego tematu do spotkań nie było dobrym pomysłem, to ważne wydarzenie i powinno być w hydeparku, żeby nikt nie przegapił faktu, że sie organizujemy itd.....
Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

Tak ale moderatorzy mogliby nam zamknąć temat, że spamujemy itd itp, a pozatym to napisała akaagnes w tamtym temacie w hydeparku, że temat został przeniesiony do "spotkania fanów":)
Spokojnie, spokojnie zostało jeszcze trochę czasu:)

p.s
Potrzebuję informacji o tym kto w jakim rzędzie siedzi na jakim miejscu i w jakim sektorze ;)
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

ma ktos rozklad sali jak to wyglada pod wzgledem miejsc i biletow ? bo ja sie pisze oczywiscie na tego 10 :) tylko pytanie czy ktos sie orientuje czy sa jeszcze bilety na 10 ?
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

moni Odpowiedzi na Twoje pytania są tu -> na ticketonline, klik w "rezerwuj z planu widowni"
Marie pisze:Potrzebuję informacji o tym kto w jakim rzędzie siedzi na jakim miejscu i w jakim sektorze ;)
Proszę bardzo, my ze Speechles26, tak jedna za drugą:) -->
Sektor: Amfiteatr Wej. XII,XIII
Rząd: 33,32
Miejsce: 103a,099a
Przed nami są jeszcze 2 wolne miejsca w razie coś :) Wydaje mi się, że jak na tę kategorię cenową (100zł) to i tak jedne z lepszych miejscówek:)

EDIT: Sprzedaż biletów ruszyła wczoraj, dziś Thriller już na 5tym miejscu w top20 TicketOnline
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

moni pisze:tylko pytanie czy ktos sie orientuje czy sa jeszcze bilety na 10 ?
myślę,że bilety są i będą. ja kupuję dopiero w październiku (już gdziekolwiek będą miejsca). na poprzedni Thriller kupiłam bilety kilka dni przed musicalem i miałam dość dobre miejsce.:):) no na razie jak wspomniałam nie mam kasy. ale na pewno się spotkamy.

pedros82 - dont worry. jakby nie było ustalamy spotkanie - a pomyślałam że najlepsze miejsce na to jest właśnie tu. nigdy nie wiesz co się nie spodoba moderatorom,a tu przynajmniej piszemy we właściwym miejscu. ;-)
Awatar użytkownika
moni

albo ja zle patrze albo prawie wszystko wykupione ????

jak to jest z rezerwacja tam bo nigdzie nie jest napisane ? jak zarezerwuje to musze placic od razu ? ile mam dni na wyslanie kasy i czy jak bede chciala jednak mniej biletow to moge zrezygnowac z reszty i zaplacic za tyle ile wezme ? kurcze nie moge ogarnac tej strony hahaha :)
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

moni -->
1. rezerwacji jako - takiej nie ma, od razu kupujesz
2. po założeniu konta i zakupie biletów dostajesz maila z potwierdzeniem i danymi do przelewu. Masz 5 dni na dokonanie płatności. Zapłacić możesz przelewem lub kartą kredytową. Zaś jeśli chodzi o ew. zwroty, to na stronie piszą:
Zwroty biletów będą przyjmowane wyłącznie w przypadku odwołania, zmiany daty i miejsca odbycia się imprezy oraz w przypadku, kiedy impreza znacznie odbiega od jej pierwotnej formy. W przypadku imprez sportowych możliwe są nieznaczne przesunięcia daty/godziny rozpoczęcia się imprezy.
Więc chyba inaczej nie przyjmują zwrotów.
I faktycznie już sporo biletów wykupionych... 3mam kciuki, żeby wszyscy chętni się załapali :)
Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

Ja zarezerwowałam
Amfiteatr Wej. XII,XIII , Rząd 32 Miejsce 101

Znaczy kupuję już ;D
Awatar użytkownika
moni

a czy jak to było w sytuacji wcześniejszych wystepow w Polsce - sa moze te bilety dostepne w sieciach salonow EMPIK i Saturn ?czy tylko drogą internetową ?
Awatar użytkownika
Luspa

Post autor: Luspa »

moni pisze:a czy jak to było w sytuacji wcześniejszych wystepow w Polsce - sa moze te bilety dostepne w sieciach salonow EMPIK i Saturn ?czy tylko drogą internetową ?
Wydaje mi się, że tylko drogą internetową. Tzn. na pewno nie było w Empikach
Obrazek
Awatar użytkownika
moni

a planowane jest jakies After Party ? :) :knuje: :knuje:
Awatar użytkownika
little_susie

Post autor: little_susie »

Oj jak dawno nie zaglądałam na forum!! ;-)
No i ja się piszę tylko cholera że to musi być w dzień powszedni? Jeden dzień wolnego jakoś dostanę. Tylko, że większość z Was na 20.00... ja chyba na 17.00 się zdecyduję, bo później od razu na pociąg pewnie...
Hm Trzeba się decydować bo biletów coraz mniej :knuje:
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
ODPOWIEDZ