Whitney Houston

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

Awatar użytkownika
Anet18

Post autor: Anet18 »

Fragment który udostępnił Speed Demon pokazuje że Whitney mimo wszystko ma nadal piękny głos. Przynajmniej tutaj. Nie potrafię ocenić więcej bo płyty nowej nie posiadam;)

P.S wykonanie ,,My love is your love" z tego samego koncertu brzmi wspaniale. Praktycznie jakby się nie zmieniło przez ten czas.
Awatar użytkownika
Natalia-K

Post autor: Natalia-K »

Speed Demon, dzięki za linka. To już nie jest ta sama piosenka... Czar prysnął, magia głosu Whitney się skończyła.
Obrazek
SunsetDriver83

Post autor: SunsetDriver83 »

Po Madonnie moja druga ukochana piosenkarka....Whitney to klasa sama w sobie....nie da sie jej nie szanowac nie lubic....jej glos jest wybitny,jedna zostanich wielkich div, ktore nosi wciaz ten swiat....wszystkiego dobrego dla Whitney....... ;-)
Awatar użytkownika
mrs_ewa

Post autor: mrs_ewa »

Cenie ją bardzo za głos i mam nadzieje, że uda jej sie powrócic naszyt. Wg mnie ten rok to miał być rokim powrotow Gigantow, MJ o ironio się to udało, jestem bardzo ciekawa czy i jej sie powiedzie
yarek

Post autor: yarek »

Natalia-K pisze:Jej nieszczęśliwa miłość, za którą poszedł nałóg i degeneracja zniszczyły jej głos.
Natalia-K pisze:Czar prysnął, magia głosu Whitney się skończyła.
Zdania jak zawsze są podzielone. Spotkałem się z opinią, której autor stwierdził, że głos Whitney w latach 90ych i obecnie jest na swój sposób lepszy niż w latach 80ych, gdyż nabrał charakteru, głębi i stał się bardziej dojrzały po tym wszystkim co artystka przeszła... Czy stracił przez to swój urok... nie sądzę - jak słucham tytułowego 'I Look To You', wciąż mam te ciarki... Pomimo, że generalnie jestem 'dzieckiem lat 80ych' i kocham utwory Whitney takie jak 'You Give Good Love' czy 'Didn't We Almost Have It All', jestem bardzo pozytywnie nastawiony do nowego wydawnictwa. Nawet Akona jestem skłonny wybaczyć, bo wyprodukowane przez niego dwie piosenki podobają mi się. Co do śpiewu na żywo - jestem dobrej myśli. Ta kobieta wiele przeszła, ale obecnie rośnie w siłę pod każdym względem a głos jest minimalnie inny choćby ze względu na wiek. Pewnie u Oprah 14 września zaśpiewa na żywo, także zobaczymy... Życzę jej jak najlepiej bo zasługuje na to.
Obrazek
Awatar użytkownika
mrs_ewa

Post autor: mrs_ewa »

wiadomo, że głos nie bedzie taki jak w latach 80tych, ale jak powiedział przedmówca napewno nabrał charakteru, a co do spiewania na zywo Whitney spiewa fantastycznie technicznie, wiec sadze ze bedzie dobrze jak zawsze ;-)
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

Ja sobie musze kupić Whitney jakąś składanke The Best jest taka?Ja nabrałem do niej szacunku a może poznałem jej muzyke po filmie "Bodygard" naprawde podobał mi się ;-)
yarek

Polecam tą dwupłytową z 2000 roku ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

dzięki.A wiesz może gdzie moge ją znaleśc bo w Empiku itp. nie moge znaleśc
Diana...

Post autor: Diana... »

Whitney ma wybitny glos, przyjemnie sie jej slucha
Meili wrocic na scene w jednym czasie Jej sie udalo a MJ nie. Dlatego jest mi przykro kiedy slysze o jej powrocie
Nala

Post autor: Nala »

Lubie ją i cenie jej twórczość, i głos i cieszę się że wraca na scene:)
Bardzo polubiłam ją w filmie Bodyguard poprostu uwielbiam ten film za każdym razem gdy puszczają go w tvn to oglądam Bo ja lubie oglądać wszystko po 100 razy ^.^
I Will Always Love you Moja ukochana piosenka :)
I Will Always Love You MJ!!!!
yarek

Damianos60 pisze:A wiesz może gdzie moge ją znaleśc bo w Empiku itp. nie moge znaleśc
TUTAJ masz adres sklepu internetowego ;) TUTAJ również.

Promo wywiadu z Oprah: http://www.youtube.com/watch?v=e1CmKRpqa_E
Whitney zaśpiewa :) Z tego co widać, nawet Oprah się wzruszyła.
Obrazek
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Piosenki z albumu I look to you można odsłuchać na stronie piosenkarki:

http://www.whitneyhouston.com/us/de-splash

Miło ją znów usłyszeć
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
ODPOWIEDZ