pobrałam niektóre wasze tapetki, viva201 omg, thx za tego wypiętego Michaela na brązowym tle śliczna tapetka.
to może ja zapodam kilka takich własnej roboty... może nie sa jakoś wybitnie zaawansowane pod względem technicznym, są proste, ale wydaje mi się że właśnie taka powinna być dobra tapeta na pulpit mam nadzieję że się spodobają. Enjoy !
myślę że praktyczne bo jest miejsce na ikonki i tak nie mam ani jednej na pulpicie xD
Wszystko fajnie i cacy, tylko ja tych cudeniek nie mogę ustawić, bo jak mi kupili nowy monitor to i masakrycznie duża rozdzielczość jest...
Ale tapetki śliczne. Szacun
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.' Lew Tołstoj
grafik_com, ta ostatnia mi sie najmniej podoba Ups. właśnie się zorientowałam, że jest niedopracowana... (obok tej ręki MJ na głowie) :/
ja te tapetki robiłam na jakimś programie Pixia.. taki mam narazie i już próbowałam się przeżucić na Photoshopa, bo napewno większe możliwośći ale nie mogę się tam połapać w niczym... ale zamierzam zrobić drugie podejście do Photoshopa
No niestety ten efekt był zamierzony z całą pewnoście muszę poinformować.
Pracuje jako grafik od wielu już lat zerknij na mój profil, chyba nikt nie raczy zauważyć, że mój pseudonim mimo, że grafik , który oznacza moją prefesje, to w rzeczywistości dziewczyna, która jestem niewątpliwie.
W gwoli wyjaśnien w grafice pracuje od 15 roku życia :P Z początku chobbystycznie później stał się to mój zawód. :P
grafik_com pisze:No niestety ten efekt był zamierzony z całą pewnoście muszę poinformować.
chodzi o to tą jakby skazę, właśnie obok tej ręki...?? napewno nie było to zamierzone. Poprostu zapomniałam rozmazać odpowiednio w tym miejscu. Gdyby to było zamierzone, to przecież nie udawałabym teraz wpadki tym bardziej, że Tobie właśnie ta tapeta się spodobała.
zrobiłam dziś jeszcze jedną tapetkę :D może komuś podpasuje....
oto i ona :
Ja preferuje uporządkowany pulpit, ale bez Michaela się nie obędzie, więc wymyśliłam patent na połączenie tych dwóch rzeczy. ;p
Jakieś tam tło delikatne i obowiązkowo Michael.
Wszystkie piękne, ale mam prośbę;
mógłby ktoś zrobić mi kilka tapet na rozdzielczość
1680x1050 ? bo mam taki wielki monitor
i zawsze mam problem ze znalezieniem tapet,
a o Majkelowych juz nie wspomnę...