W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam wszystkich fanów MJ'a. W końcu znalazłam swoją rodzinę W mojej małej miejsowości jestem jedyną która słucha Michaela i przez to uznaja mnie za dziwaka.. 29 sierpnia 2009 dokładnie minie rok odkąd zaczęłam słuchać i podziwiać Naszego Króla. Nie mogę sobie wybaczyć tego że uległam stereotypom i mediom które niszczyły MJ i niszczą do teraz. Dzięki Bogu pewien KTOŚ :* pokazał mi Earth Song i od tego zaczęla sie moja przygoda z Jacksonem. Swoimi piosenkami naprawiał świat i sprawił ze moje życie jest o wiele barwniejsze niż dotychczas. Mam nadzieję że bedzie on w naszych sercach na zawsze i że dalsze pokolenia docenią jego geniusz i wspaniałe serce.
Witaj. Bardzo dobrze Cię rozumiem, bo jestem tak samo postrzegana. Tylko, że ja chyba z racji swojego wieku (czy w moim wieku nie powinno się kochać Michaela). Osobiście tak nie uważam. Jego po prostu nie można nie kochać. Pozdrawiam Ula
nie przejmuj sie! niezaleznie od wieku, plci mozna kochac Michaela, bo to dobry czlowiek, a inni niech zazdroszcza jak sami nie maja odwagi zeby przyznac jaka to wspaniala osoba.
Witaj Maleena. Takie słowa to balsam na moją spłakaną duszę. Tylko nie wiem czy kiedykolwiek starczy mi odwagi aby się ujawnić na jakimś spotkaniu. A pierwsze już dzisiaj o 20-tej w Multikinie na koncercie. Bo na pewno nie zabraknie tam nas. O rany ściskam wszystkich serdecznie Ula