Cześć wszystkim!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Maleena

Cześć wszystkim!

Post autor: Maleena »

Witam wszystkich fanów MJ'a. ;-) W końcu znalazłam swoją rodzinę :-) W mojej małej miejsowości jestem jedyną która słucha Michaela i przez to uznaja mnie za dziwaka.. 29 sierpnia 2009 dokładnie minie rok odkąd zaczęłam słuchać i podziwiać Naszego Króla. Nie mogę sobie wybaczyć tego że uległam stereotypom i mediom które niszczyły MJ i niszczą do teraz. Dzięki Bogu pewien KTOŚ :* pokazał mi Earth Song i od tego zaczęla sie moja przygoda z Jacksonem. Swoimi piosenkami naprawiał świat i sprawił ze moje życie jest o wiele barwniejsze niż dotychczas. Mam nadzieję że bedzie on w naszych sercach na zawsze i że dalsze pokolenia docenią jego geniusz i wspaniałe serce.

Dziekuje za uwage i pozdrawiam wszystkich fanow!

Maleena.
Forget about it.
Awatar użytkownika
syberia

Post autor: syberia »

Witam ciepło :)
Ludzie młodzi sądzą, że za pieniądze wszystko można kupić, gdy już dorosną są tego pewni - Oskar Wilde
Awatar użytkownika
Truth

Post autor: Truth »

Witaj! :)
Obrazek
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

heeej ho:)
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

Witaj. ;-)
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
ulaeska

Post autor: ulaeska »

Witaj. Bardzo dobrze Cię rozumiem, bo jestem tak samo postrzegana. Tylko, że ja chyba z racji swojego wieku (czy w moim wieku nie powinno się kochać Michaela). Osobiście tak nie uważam. Jego po prostu nie można nie kochać. Pozdrawiam Ula
Odchodząc zabrałeś moje serce.
Awatar użytkownika
Maleena

Post autor: Maleena »

nie przejmuj sie! niezaleznie od wieku, plci mozna kochac Michaela, bo to dobry czlowiek, a inni niech zazdroszcza jak sami nie maja odwagi zeby przyznac jaka to wspaniala osoba.
Forget about it.
Awatar użytkownika
ulaeska

Post autor: ulaeska »

Witaj Maleena. Takie słowa to balsam na moją spłakaną duszę. Tylko nie wiem czy kiedykolwiek starczy mi odwagi aby się ujawnić na jakimś spotkaniu. A pierwsze już dzisiaj o 20-tej w Multikinie na koncercie. Bo na pewno nie zabraknie tam nas. O rany ściskam wszystkich serdecznie Ula
Odchodząc zabrałeś moje serce.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek

Post autor: blackvarnish »

Rozumiem Cię bo u mnie też tylko ja wielbię MJ'a. Witamy ;)
This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.

Last.fm
ODPOWIEDZ