W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Woow..nawet nie wiem co napisać...Długo sie zbierałam żeby cokolwiek napisać.Jestem na forum od 2 tygodni mam na imię Iza jestem zKatowic a dokładniej z Siemianowic Śląskich taka mieścinka na śląsku.Jak narazie nie nazywam siebie fanką Michaela zresztą uważam że czas pokaże co będzie....oby Michael zagościł w moim sercu do końca życia:)ale to co dzieje się ze mną od pogrzebu Michaela Jacksona.......................no nie wiem sama tego nie rozumiem...zawsze bardzo lubiłam piosenki MJ ale nigdy jakoś nie interesowała mnie osoba samego Michaela. A kurcze naprawdę szkoda taki wartościowy wrażliwy wielki artysta zył w moich czasach a ja zainteresowałam się nim dopiero teraz....aż łezka spływa mi pisząc żył Nie wiem a może po 30-ce człowiek zaczyna dostrzegać jakieś głębsze wartości???Ale mimo wszystko naprawdę bardzo się cieszę że jestem tu z wami...pozdrawiam wszystkich serdecznie!
NAZAWSZE w moim sercu!!!!!!MICHAEL JACKSON 1958-2009
Dzięki wszystkim za tak ciepłe przyjęcie bardzo się ciesze że mogę tu z wami być....tymbardziej iż w moim otoczeniu mało ludzi ceniących osobę jak i twórczość naszego . apropo śląska widzę że trochę nas tu jest...też pozdrawiam sąsiadki!
NAZAWSZE w moim sercu!!!!!!MICHAEL JACKSON 1958-2009