Panna Cicha cieszy się, że może do Was dołączyć:)
Panna Cicha cieszy się, że może do Was dołączyć:)
Witam wszystkich, tych nowych i tych "starych", czyli tych, którzy mają prawo powiedzieć, że są tu "od zawsze", a nie po ostatnich wydarzeniach.
Sama nigdy nie rejestrowałam się na żadnych forach dyskusyjnych, bo nie czułam, żebym miała coś mądrego do powiedzenia. Z resztą ogólnie przemawianie do obcych mi ludzi nie przychodzi mi łatwo...
Ale teraz chyba czas, żeby się przełamać, bo nie mogę już znieść ignorancji, która ostatnio zawładnęła Internetem! Czas zacząć krzyczeć i wołać o pomstę do nieba! Mam nadzieję, że pozwolicie mi pokrzyczeć razem z Wami, bo jestem przekonana, że tak samo leży Wam to na wątrobach;)
PS: dobrze widzieć, że jest Was tyle:)
Sama nigdy nie rejestrowałam się na żadnych forach dyskusyjnych, bo nie czułam, żebym miała coś mądrego do powiedzenia. Z resztą ogólnie przemawianie do obcych mi ludzi nie przychodzi mi łatwo...
Ale teraz chyba czas, żeby się przełamać, bo nie mogę już znieść ignorancji, która ostatnio zawładnęła Internetem! Czas zacząć krzyczeć i wołać o pomstę do nieba! Mam nadzieję, że pozwolicie mi pokrzyczeć razem z Wami, bo jestem przekonana, że tak samo leży Wam to na wątrobach;)
PS: dobrze widzieć, że jest Was tyle:)
witamy ;]
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
witaj serdecznie
będziemy krzyczeć razem. Trafiłam na forum bo jest tu mądry Administrator, który nie pozwoli na głupie plotkarskie komentarze. Ale przede wszystkim dlatego, że chcę zaangażować się w kontynuowanie tego co zaczął Michael. Jeśli znacie jego twórczość, to na pewno wiecie co mam na myśli.
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
- Dirty_Diana_
- Michael FOREVER!!!
-
- moniazabak
- angelamw
Witam :))
Witam wszystkich na forum.Jeanny100 pisze:Witamy na forum.
Dobrze, że jest takie forum o Michaelu ze można się czegoś dobrego dowiedzieć, tego co związane jest z prawdą o życiu Michaela. Bo na niektórych stronach internetowych są napisane plotki że aż się nie chce ich czytać.

Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...