Misie, nie spamujcie namiętnie. Jak nie chcecie dodać czegokolwiek ciekawego do tematu pozostawionego w kwietniu, to idźcie uprawiać rzeczy zgoła przyjemniejsze. Piątek wieczór jest.BlackOrWhite pisze:misie
Lady GaGa
- editt
- Dirty Nancy
Jaka rewolucja... Piosenki może i wpadają w ucho, ale za kilka lat nikt nie będzie o nich pamiętał.
Chyba że Lady GaGa się o to postara.
Dziewczyna widać, że ma zapał do pracy, póki co praca ta jest w jakimś stopniu owocna. Zobaczymy za jakiś czas. Ja niestety stałam się ofiarą jednej piosenki, która przyczepiła mi się jak przysłowiowy rzep do psiego ogona.
Coś w sobie ma, nie zaprzeczam, ale wiele jest gwiazd jednego przeboju, może ona będzie gwiazdą jednej płyty? 

Dziewczyna widać, że ma zapał do pracy, póki co praca ta jest w jakimś stopniu owocna. Zobaczymy za jakiś czas. Ja niestety stałam się ofiarą jednej piosenki, która przyczepiła mi się jak przysłowiowy rzep do psiego ogona.

Osobiście nie słucham Lady GaGi, ale powiem szczerze, że wzbudziła moje zainteresowanie.. no bo jakby nie było da się ją wyróżnić w tłumie ;) Posłuchałam jej 2 piosenek i nie zachwyciła mnie, ale coś jednak w sobie ma.. jedna piosenka mnie męczyła przez 2 tygodnie bodajze 'poker face', nuciłam ją dzień w dzień ;d i czasami jak się ubierze, albo coś powie to się człowiekowi humor sam poprawia :) Ogólnie na plus, nie jestem jej fanką, ale jak już wspomniałam - coś w sobie ma ;)
- Dirty_Diana_
lady gaga-
dziwna postać pojawiła się nie wiadomo skąd i zrobiła szum wokół swojej osoby-strojem, zachowaniem ale czy muzyką? nie byłabym do końca taka pewna!za to na pewno jest zauważalna, a to już ogromny sukces.
Mnie jednak jakoś nie przekonuje. Szczególnie jedna taka piosenka (singiel?)
brzmiąca jak coco-jambo.lata się zmieniły więc powinna trochę nad muzyka popracować.
pozdr;)
dziwna postać pojawiła się nie wiadomo skąd i zrobiła szum wokół swojej osoby-strojem, zachowaniem ale czy muzyką? nie byłabym do końca taka pewna!za to na pewno jest zauważalna, a to już ogromny sukces.
Mnie jednak jakoś nie przekonuje. Szczególnie jedna taka piosenka (singiel?)
brzmiąca jak coco-jambo.lata się zmieniły więc powinna trochę nad muzyka popracować.
pozdr;)
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
- Oluksandra
- DirtyDiana94
Na pewno bardziej niż ta paniKrecik pisze:A MJ robił według ciebie, aż taka "ambitną" muzykę?Oluksandra pisze:Nie robi jakieś ambitnej muzyki, ale dla rozluźnienia można posłuchac.Pop - popularna.

Zresztą, jej muzyka dawno zginęła za skandalami.

Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
- Oluksandra
Zgadzam się.DirtyDiana94 pisze:Na pewno bardziej niż ta paniKrecik pisze:A MJ robił według ciebie, aż taka "ambitną" muzykę?Oluksandra pisze:Nie robi jakieś ambitnej muzyki, ale dla rozluźnienia można posłuchac.Pop - popularna.
![]()
Zresztą Michael nie ma samych "dicho kawałków" do tańczenia, a GaGa (z tego co wiem) tylko takie posiada.