jack-torrance, hej!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
jack-torrance

jack-torrance, hej!

Post autor: jack-torrance »

Witam wszystkich

Jako, że nie wypowiadałem się w tym dziale zamierzam opowiedzieć swoja historię.

Album Dangerous był moim pierwszym, świadomie przesłuchanym albumem jakiegokolwiek artysty.
Zaczęło się tak, że mój tata pewnego dnia kupił mi ten album na kasecie (był to rok 1992, ja miałem wtedy 6 lat), dobrze pamiętam tą kasetę - słuchałem jej bardzo często, bardzo mi się podobała (warto dodać, że było to pirackie wydawnictwo, jakich było wtedy w Polsce bardzo wiele), po pewnym czasie zaczęła się "wkręcać" w magnetofon a mi zdarzało się nawet płakać z tego powodu :( Później TVP często emitowała koncert z Bukaresztu, który miałem później nagrany na kasecie.

Pół roku później w mojej rodzinnej miejscowości zorganizowano na naszej hali strażackiej "Mini listę przebojów" (jak każdy pewnie pamięta niegdyś w TVP można było oglądać taki program, w którym dzieci naśladowały swoich ulubionych wykonawców). Jak wiadomo, zgłosiłem się do konkursu i brawurowo naśladowałem "Black or White". Konkursu nie wygrałem, jednak nagrody otrzymali wszyscy, a były to wtedy między innymi czekoladki "kocie języczki" (pamięta to ktoś?), bombonierki i zestaw komiksów z misiem Bamse (który jadł supermiodek i miał dużo siły by pomagać przyjaciołom). Wszystko udokumentowane na kasecie VHS (innymi naśladowanymi wtedy wykonawcami byli m.in. Whitney Houston, Roxette (aż 4 razy!) itd.

Po latach najwyżej oceniam "Bad", znakomity album, wśród nich moje ulubione utwory: "Dirty Diana", "The Way you make me feel" czy genialny "Smooth Criminal"
old_fan

Post autor: old_fan »

Witaj na forum ;-)
Awatar użytkownika
Anielka1000

Post autor: Anielka1000 »

Ja też najwyżej oceniam "Bad" ale moja ulubiona Earth song nie pochodzi z tego albumu, a i zazdroszczę Ci że ktoś w dzieciństwie kupił Ci kasetę Jacksona tak bardzo Ci zazdroszczę..., gratuluje też udziału w Mini liście przebojów jakoś tego nie pamiętam ale pamiętam "kocie języczki" jeszcze :)
Bądź dobry, a będziesz samotny
Mark Twain

Miłości nie udowadnia się słowami.
Nikołaj Gogol
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witam Cię i pozdrawiam ;-)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
Moscan

Post autor: Moscan »

Witaj ;-)
Miłego postowania.
Awatar użytkownika
matuch

Post autor: matuch »

witam.

Ja tak anielka zazdroszczę ci, ale tego że ktoś bliski z twojej rodziny interesował się MJ :mj:
;-)
Awatar użytkownika
xXxZuZka90xXx

Post autor: xXxZuZka90xXx »

witaj:D
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek

Post autor: Girl_In_The_Mirror »

Witaj , miłej zabawy na forum . ; )
Idealny idol to taki , którego nikt nie ma odwagi ,
albo po prostu nie potrafi naśladować .

Born to amuse , to inspire , to delight .
Here one day , gone one night .. [*]

Michael . <3
Lady_J

Post autor: Lady_J »

Witam i pozdrawiam;)
Gratuluję udziału w tym programie i tak jak już tu pisali przede mną zazdroszczę tej kasety w młodym wieku...
Ja to musiałam błagać rodziców, żeby mi kupili płyty...
I will always love You, Michael...
YOU'LL ALWAYS BE MY HERO...<3
Magic is everywhere;)
ODPOWIEDZ