Witam w przykrym momencie.
- Oluksandra
Witam w przykrym momencie.
Witam wszystkich na tym forum w tym smutnym dla większości okresie. ;(
Mam na imię Ola i mam 17 lat.
Nie mogę się uznac za fankę Michaela, ogólnie rzecz biorąc nigdy nieczyją fanką nie byłam, bo jakoś zawsze brakowało mi zaangażowania, żeby uganiac się za swoim idolem. ;)
Michael był jak się urodziłam i przez całe życie mi towarzyszył.
Słuchałam Jego piosenek, razem z tatą nagrywaliśmy koncerty, był częścią mojego muzycznego świata i nie wyobrażałam sobie, że może go kiedyś zabraknąc, bo dla mnie on istniał od zawsze i na zawsze.
Nadal nie mogę się pogodzic z Jego odejściem, ale mam nadzieję, że to forum jeszcze bardziej przybliży mi sylwetkę Michaela i nie pozoli nigdy zapomniec o tym niesamowitym człowieku.
pozdrawiam!
Mam na imię Ola i mam 17 lat.
Nie mogę się uznac za fankę Michaela, ogólnie rzecz biorąc nigdy nieczyją fanką nie byłam, bo jakoś zawsze brakowało mi zaangażowania, żeby uganiac się za swoim idolem. ;)
Michael był jak się urodziłam i przez całe życie mi towarzyszył.
Słuchałam Jego piosenek, razem z tatą nagrywaliśmy koncerty, był częścią mojego muzycznego świata i nie wyobrażałam sobie, że może go kiedyś zabraknąc, bo dla mnie on istniał od zawsze i na zawsze.
Nadal nie mogę się pogodzic z Jego odejściem, ale mam nadzieję, że to forum jeszcze bardziej przybliży mi sylwetkę Michaela i nie pozoli nigdy zapomniec o tym niesamowitym człowieku.
pozdrawiam!
-
Witaj!
Myślę, że o nim się nie da zapomnieć. Już my fani do tego nie dopuścimy;-) Jego muzyka, on sam - jego dobroć i wrażliwość raczej nie przeminie.
Pozdrawiam Cię serdecznie!
Myślę, że o nim się nie da zapomnieć. Już my fani do tego nie dopuścimy;-) Jego muzyka, on sam - jego dobroć i wrażliwość raczej nie przeminie.
Pozdrawiam Cię serdecznie!
,,Miał dom i rodzinę, spokojnie mógł żyć
Lecz często uciekał, by stanąć przed wami
By znów nabrać sił, by znów nabrać sił
Bo czasu miał mało, przeczuwał to(...)
[*]
[*]
Nigdy o nim nie zapomnimy.......A jak kiedyś urodzę dzieci to właśnie o nim będę wspominała a nie o jakichś tam Rihhanah itp.
MJ w naszych sercach :)
MJ w naszych sercach :)

Michael Jackson. I Love You <3
www.zimna-kawa.blogspot.com
www.zimna-kawa.blogspot.com
- Oluksandra
-
Witaj!
ja też cieszę się, że tu jestem. Jesteście mi w tej chwili najbliżsi. Przedtem siedziałam na Filmwebie i tam próbowałam się dogadać. Znalazłam kilka normalych osób, ale o reszcie...szkoda gadać:-( Tylko sobie do reszty nerwy zszargałam, a powinnnam być TUTAJ i to już od dawna.
Pozdrawiam serdecznie!
ja też cieszę się, że tu jestem. Jesteście mi w tej chwili najbliżsi. Przedtem siedziałam na Filmwebie i tam próbowałam się dogadać. Znalazłam kilka normalych osób, ale o reszcie...szkoda gadać:-( Tylko sobie do reszty nerwy zszargałam, a powinnnam być TUTAJ i to już od dawna.
Pozdrawiam serdecznie!
,,Miał dom i rodzinę, spokojnie mógł żyć
[*]
[*]
-
-
- Oluksandra
i to jest właśnie na tym forum piękne. :)Madame Tussaud pisze:Tu przynajmniej żaden prostak nie nazwie nas świrami czy maniakami:-/
Co ci ludzie wiedzą...? Nic:-(
ja na dodatek nie mogłam czytac tych wszystkich żałosnych komentarzy od ludzi, którzy chyba nie zdawali sobie sprawy, jak wspaniałą osobę straciliśmy...jakieś zgryźliwe uwagi nie tylko dotyczące jego fanów, ale też samego Michaela. :/
straszne.
-
Wydaje mi się, że wiele osób, nie może się z tym pogodzić. To takie "przestrzennie nie realne", że juz Go nie ma. Takie "nieprawdopodobne".Nadal nie mogę się pogodzic z Jego odejściem,..
Ja też się cieszę, że tutaj zawitałam - bo potrzebowałam Was=osób które zrozumieją mnie.
Witam Cię Olu
[*][*][*]