Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Uuuu.....można już rezerować bilety!! !! !!

Zajęte są już 4 miejsca!!

No to ludzie, ile mam zarezerwować?
Piszcie na PW potwierdzenie + zaklepanie miejsca w samochodzie

EDIT: Ludzie, ja rezerwuję tylko miejsca dla moich ziomów z samochodu, żeby było wiadomo, że na pewno jadą. Tyle mam miejsc, chętnych na pewno więcej, więc 5 miejsc pewnie znajdę.

Reszta może sobie zarezerwować tutaj: http://217.153.165.162/MultikinoWeb/def ... pl/zabrze/

To nic nie kosztuje.
Awatar użytkownika
Romy

Post autor: Romy »

Witam wszystkich!!

Co prawda to mój pierwszy post ale proszę mi uwierzyć......zaglądam na forum juz baaaaaaaaardzo długi czas zatem forum nie jest mi obce :)...ale postanowiłam w końcu zarejestrować się (użytkownik nr 2008 kłania sie:D)

Ciesze sie że spotkam tylu fanów w kinie.....chyba w tej chwili każdy odczuwa potrzebę spotkania się wspólnie i uczczenie razem pamięci Króla Pop Rock i Soul.
W tym roku mija moje 20 lat słuchania Michaela....nigdy nie sądziłam że to tak będzie wyglądało :|

Mam nadzieje że w kinie pokażemy jak fani Michaela potrafią się bawić przy jego muzyce....bo myślę że to najpiękniejszy sposób uczczenia jego pamięci.....i porwiemy się boogie.

Pozdrawiam i do zobaczenia!!
minuit

Post autor: minuit »

hm... pogubiłam się.

Co z tym poniedziałkiem?

a 30 lipca w Zabrzu to fajny pomysł. Postaram się pojawić jeśli praca pozwoli, o czym powinnam się dowiedzieć pojutrze ;) . I w razie czego 4 miejsca w aucie mam wolne.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
LiLkaa23

Post autor: LiLkaa23 »

witam...
w sumie zarejestrowałam się na forum, parę minut temu.. chętnie wybrała bym sie na zlot...
pozdrawiam serdecznie
Obrazek
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

Co do spotkania 6go to myślę że wyjdzie w praniu, Erna wraca chyba dopiero w niedziele to mam nadzieje, że ustali co i jak, w każdym razie ja chciałabym wpaść! Może ustalimy coś w niedziele, jak spotkamy się w Warszawie z tymi którzy się wybierają!
Ostatnio zmieniony wt, 07 lip 2009, 14:31 przez MJfanTASTIC, łącznie zmieniany 1 raz.
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

no. oby tak bylo, bo przeciez wreszcie jakies spotkanie musi wyjsc:) i taka prosbe mam. bo mnie do niedzieli wieczora lub poniedzialku rano nie beedzie w domu. moglby mi ktos dac znac co i jak? <prosii>
Awatar użytkownika
iza89

Post autor: iza89 »

Witam po raz pierwszy! :)
Również jestem chętna na jakiekolwiek spotkania, a do Zabrza chętnie się wybiorę ;)
Obrazek
Buszmen

U mnie sprawa stoi tak, że mam już komplet (ja, Okussa, Natka, Aga88, Kwasna). Bilet kosztuje max 20 zł (ulgowe taniej) + 5 zł transport. Chybaa że.....jak się dowiedziałem bilety mamy odebrać najpóźniej 4 dni przed seansem, więc musiałbym jechać drugi raz tam. Mamy w planie, żeby jednym samochodem z Eweliną jechać po te bilety. Tak czy siak dodatek za transport wyniósłby między 5 a 10 zł max. Razem max 30 zł.

Bilety mamy zarezerwowane - Rząd H - od 8 do 12
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

Z tego co ja wiem, bilety maxymalnie mają być po 15 zeta...
Busz że też chce Ci się robić te statystyki:P ja się zgłaszam wolontarystycznie bez opłat dodatkowych podjechać po te bilety:)

Zarezerwowałam miejsca od 5 do 12 w przedostatnim rzędzie M
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
LiLkaa23

fajnie,że planujecie zlot... ale mnie chyba w tym czasie nie będzie :(:( .. jak mi nie wypali ten termin,mam nadzieję,że na następnym będę na bank..
PozdR
Obrazek
Awatar użytkownika
LiLkaa23

mam jeszcze takie pytanko.....są jacyś fani z Dąbrowy Górniczej ??
Obrazek
Awatar użytkownika
iza89

Post autor: iza89 »

Jak już zarezerwowałam miejsca na sali on-line, to mam pewne bilety i będę mogła je odebrać 4 dni przed?
Obrazek
Buszmen

Raczej tak. I pamiętaj DO 4 dni przed, czyli odebrać można JUŻ
minuit

Post autor: minuit »

ojoj

ja przepraszam jeśli się powtarzam albo ktoś już o tym pisał, ale się kompletnie pogubiłam.

Więc. Czy planuje się coś na wtorek lub poniedziałek w Katowicach lub okolicach Katowic?
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

To kto ma czas i chęci niech zjawi się jutro o godzinie 17,czyli tak jak zwykle, tym razem przed knajpą City Rock, na skrzyżowaniu ulicy Chorzowskiej z Sokolską w Katowicach.
Chciałabym wybrać się do parku WPKiW,a nie do jakiejś brudnej knajpy w centrum.

Kto może być niech da cynk.
Niech każdy weźmie ze sobą coś Michaelowego,koszulkę, torbę, kapelusz itp itd. cokolwiek,żeby się wyróżnić i złożyć hołd królowi.

To kto się na to pisze?

1. Erna Shorter

Proszę podajcie jakieś pomysły, czego oczekujecie od tego spotkania.
Tym razem nie mam pojęcia jak to będzie wyglądać. :-(
Obrazek
ODPOWIEDZ