Dolaczam historie,jak nalezy... Anulka-MyAngelMJ
- Anulka-MyAngelMJ
Witajcie
Witam was wszystkich serdecznie,zaluje ze tak pozno:(
- Anulka-MyAngelMJ
Hej
Moja historia jest dosc dluga postaram sie wiec tak w skrocie,jako mala dziewczynka mialam szyny na nozkach(watki medyczne pomine) nie mialam ochoty sie ruszac gdy mi je co jakis czas zdejmowano by rozruszac miesnie,i pewnego dnia rodzina odkryla ze robie to tylko przy muzyce MJ(watek kiedy zauwazyla i konkretna sytuacje tez pomine) i tak zostalo do dzisiaj i trwac bedzie na zawsze
- Anulka-MyAngelMJ
- Anulka-MyAngelMJ
Dolaczam historie,jak nalezy... Anulka-MyAngelMJ
Jest mi trudno pisac teraz od kiedy kocham Michaela i wielbie jego tworczosc...bylam malutka dziewczynka jak sie wszystko zaczelo,gdzies juz to tutaj opisalam...powtorze...mialam szyny na nozkach(watki medyczne znow pomijam) i nie potrafilam jak i nie chcialam ruszac sie gdy mi je zdejmowano w celu rozruszania miesni...rodzina zauwazyla ze "wspolpracuje" tylko przy muzyce MJ...i tak juz zostalo,mija prawie 30 wiosen i mimo przerw-poniewaz w dawnych latach nie moglam sledzic non stop losow MJ(internet) jedynie z gazet ktore krzyczaly same negatywy pod jego adresem w naszym zasciankowym kraju,bazowalam na niewielu info na jego temat, to nigdy nie stal mi sie mniej bliski,nigdy nie przestalam szanowac jako wielkiego czlowieka i artyste,dzis dziekuje Bogu ze moglam byc na koncercie Krola w Polsce majac 13 latek,stac blisko sceny i widziec sylwetke-mojego krola,idola,ikony,milosci(miliony okreslen cisnie sie na usta) nie jestem w stanie nawet dokladnie opisac co dzieje sie ze mna teraz po tym jak odszedl,mam wrazenie jakby ulotnila sie czesc mnie samej,zabraklo"wyimaginowanego"przyjaciela(bo w pewnym sensie nim byl),wzorca,milosci czystej i ogolnoznaczeniowej ,bol rozrywa mnie od srodka..brak mi slow,ale wiekszosc pewnie wie o czym pisze...boje sie terazniejszosci i przyszlosci bez niego...i wlasnie dlatego tu jestem(wczesniej jedynie zalogowana bylam na oficjalnej str.You Tube i kilku innych)chce byc wsrod ludzi ktorym jest tak samo bliski,chce za wszelka cene aby pamiec o nim przetrwala,chce bardzo wierzyc znow w niebo po to by myslec ze jest tam szczesliwy i O BOZE jak bardzo chce wierzyc w cud zmartwychwstania...uff niektorym czytajacym zabralam sporo czasu ,przepraszam za ewentualne bledy,tak wiec badzmy razem dla niego poki co jeszcze tu na ziemskim padole,pozdrawiam was serdecznie ....MJ[*]
- little_susie
- Anulka-MyAngelMJ
Witam gorąco na forum 

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3