Siemka!
- insomniaof
- anula__1994
Już mniej więcej łapię, o co chodzi z tym moonwalkiem, ale robię to jak modliszka ze zwichniętą kończyną...:(Dobra, ale będę ćwiczyć, aż mi się uda, nie poddam się, o nie! A wy jak myślicie, czy to prawda, że Michael ma jasną skórę przez chorobę objawiającą się stopniowym zanikaniem pigmentu w skórze, czy tak jak gadają media - że zrobił sobie operację?
- insomniaof
- dangerous_girl
- dangerous_girl
Jeśli moderator edytuje Twojego posta by z pięciu pod rząd napisanych robi jeden i przy tym zwraca Ci uwagę by używać edycji to nie ma co zmieniać tych postów później by nikt tego nie widział. Wykasowałaś to co Ci napisałem, więc teraz piszę Ci na czerwono i w osobnym poście... UŻYWAJ EDYCJI I NIE SPAMUJ. Więcej ostrzegać słownie nie będę.
dagami - witaj.
wygląda na to, że musisz się tu sporo nauczyć - jak każdy, ja też nie edytowałam postów, do tej pory nie znam całego regulaminu,ale obserwuj innych i słuchaj moderów- to najlepszy sposób. :)
zadajesz baardzo dziwne pytania, widać, że nie dawno w ogóle usłyszałaś o kimś takim jak michael jackson, nie wiesz na czym polega jego twórczość, jego specyfika, jego... magia!
zanim wypuścisz w sieć jakieś pytanie na jego temat - poświęć jakieś popołudnie,wieczór i na forum - najbardziej w Fakty,ale i Hyde Park - poczytaj. znajdź informacje na temat vitiligo, zapoznaj się z biografią, dyskografią, nie wspominam już o youtube - cała masa najróżniejszych materiałów.
pozdrawiam serdecznie !!

wygląda na to, że musisz się tu sporo nauczyć - jak każdy, ja też nie edytowałam postów, do tej pory nie znam całego regulaminu,ale obserwuj innych i słuchaj moderów- to najlepszy sposób. :)
zadajesz baardzo dziwne pytania, widać, że nie dawno w ogóle usłyszałaś o kimś takim jak michael jackson, nie wiesz na czym polega jego twórczość, jego specyfika, jego... magia!
zanim wypuścisz w sieć jakieś pytanie na jego temat - poświęć jakieś popołudnie,wieczór i na forum - najbardziej w Fakty,ale i Hyde Park - poczytaj. znajdź informacje na temat vitiligo, zapoznaj się z biografią, dyskografią, nie wspominam już o youtube - cała masa najróżniejszych materiałów.
pozdrawiam serdecznie !!