Siemka!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
dagami

...

Post autor: dagami »

A tak właściwie to obecnie MJ ma żonę?
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

zaczęło się od podsłyszenia 'you rock my world' w tv ;-)
obecnie nie ma żony
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
anula__1994

Post autor: anula__1994 »

Co do moonwalka, to Michael mówił, że podpatrzył ten ruch od żydowskich dzieci w gettcie. Czy coś takiego ;]
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj

I'm gonna make a change.
dagami

Już mniej więcej łapię, o co chodzi z tym moonwalkiem, ale robię to jak modliszka ze zwichniętą kończyną...:(Dobra, ale będę ćwiczyć, aż mi się uda, nie poddam się, o nie! A wy jak myślicie, czy to prawda, że Michael ma jasną skórę przez chorobę objawiającą się stopniowym zanikaniem pigmentu w skórze, czy tak jak gadają media - że zrobił sobie operację?
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

ja jestem w pełni przekonana, że to choroba. głównie przez to, że już wcześniej słyszałam o tejże chorobie. nie warto słuchać mediów, które kolorują i źle interpretują rzeczywistość
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
dagami

Wiersze to nie dla mnie. Nic nie wymyślę...
Ostatnio zmieniony ndz, 17 maja 2009, 10:36 przez dagami, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
dangerous_girl

Post autor: dangerous_girl »

dagami, litości, jest coś takiego jak edycja tekstu ;-) pisanie 5 postów jeden po drugim to już zdeczka przesada :-) Pozdrawiam :party:
dagami

nudy...
Ostatnio zmieniony ndz, 17 maja 2009, 10:36 przez dagami, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
dangerous_girl

Post autor: dangerous_girl »

dagami, a ile masz lat?
pytam, bo nie chciałabym wyciągać pochopnych wniosków, choć takowe już mi się nasuwają po czytaniu twoich wypowiedzi... :wariat:
dagami

Może jeszcze wielu nie mam... Talentów żadnych w sumie też nie...
Mandey

Post autor: Mandey »

Jeśli moderator edytuje Twojego posta by z pięciu pod rząd napisanych robi jeden i przy tym zwraca Ci uwagę by używać edycji to nie ma co zmieniać tych postów później by nikt tego nie widział. Wykasowałaś to co Ci napisałem, więc teraz piszę Ci na czerwono i w osobnym poście... UŻYWAJ EDYCJI I NIE SPAMUJ. Więcej ostrzegać słownie nie będę.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

dagami - witaj. ;-)
wygląda na to, że musisz się tu sporo nauczyć - jak każdy, ja też nie edytowałam postów, do tej pory nie znam całego regulaminu,ale obserwuj innych i słuchaj moderów- to najlepszy sposób. :)

zadajesz baardzo dziwne pytania, widać, że nie dawno w ogóle usłyszałaś o kimś takim jak michael jackson, nie wiesz na czym polega jego twórczość, jego specyfika, jego... magia!
zanim wypuścisz w sieć jakieś pytanie na jego temat - poświęć jakieś popołudnie,wieczór i na forum - najbardziej w Fakty,ale i Hyde Park - poczytaj. znajdź informacje na temat vitiligo, zapoznaj się z biografią, dyskografią, nie wspominam już o youtube - cała masa najróżniejszych materiałów.

pozdrawiam serdecznie !! :mj:
dagami

Rzeczywiście, niedawno zainteresowałam się MJ. Kiedyś słyszałam o nim, ale mnie on nie interesował, nie kojarzyłam go z czymś konkretnym. Teraz to się zmieniło - na MJ nigdy nie jest za wcześnie albo za późno!
Awatar użytkownika
ewcia16

Post autor: ewcia16 »

witaj na forum :happy: milego postowania :mj: :mj:
Obrazek
ODPOWIEDZ