W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Dziękuję Wam pięknie kochani za ciepłe przywitanie.Mam nadzieję,że nasze forowanie będzie owocne:-) Właśnie słucham HIStory :-)Dziś właśnie do mnie dotarła(y). Ach- byłam przed chwilą u mojego kolegi-WIELKIEGO FANA MICHAELA i powiem Wam ciekawostkę Jest studentem anglistyki i mial ostatnio kolokwium z twórczości naszego Mike Szał, nie?
Kacmurka pisze:Bad kocham.- sam utwór jak i płytę, która jest moją ulubioną płytą Michaela.A Michaela w teledysku Bad też kocham Chyba nie muszę tłumaczyć
Tak nie musisz tłumaczyć...Ja tez kocham Michaela w Bad.
A tak poza tym Witaj
Droga Michalinko- rozumiemy się bez słów:-P haha Michael wielkim wokalistą jest...ale wielką chodzącą sex bombą też:-)
Ja także witam bardzo serdecznie!
Kacmurka pisze:Bad kocham.- sam utwór jak i płytę, która jest moją ulubioną płytą Michaela.A Michaela w teledysku Bad też kocham Chyba nie muszę tłumaczyć
Tak nie musisz tłumaczyć...Ja tez kocham Michaela w Bad.
Ja również.Szczególnie za to jakim jest człowiekiem.Bo jest bardzo dobrym czlowiekiem.Tylko ludzie mu tego pozazdrościli,bo przecież:" jak można być zarówno: dobrym, naturalnym, jednym z najbogatszych,najbardziej utalentowanych i podejmujących trafne finansowe decyzje człowiekiem- posiadając duszę dziecka?" Widać można.