Po Manifestacji - przeżycia, opisy, podziękowania itp.

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

A w ktora strone tego Show Businessu Cie pcha????No wiesz jaka kariera???Ja to chciałam byc dziennikarka ale wierz z ta twarza to tylko dziennikarstwo radiowe-dlatego unikałam zdjec ale kiepsko mi to wyszlo a swoja droga fajna pamiatka z manify heh:::)))
Obrazek

Post autor: Mike »

W którą? ty sie jeszcze pytasz? Chyba mało o mnie czytałas i też wiesz, otóż w stronę Aktorską i Piosenkarską tyle, że ta dróga strona to może.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Jeanny100

AAA...sorry zapomniałam aktorska???hmm....moze jak bedziemy w Łodzi to zochaczymy o jakas filmowke????Co Ty na to???Ja w Łodzi bede juz okolo 12 :)))
Obrazek

Jeanny100 pisze:AAA...sorry zapomniałam aktorska???hmm....moze jak bedziemy w Łodzi to zochaczymy o jakas filmowke????Co Ty na to???Ja w Łodzi bede juz okolo 12 :)))
Wiesz, to bardzo miłe z twojej str. i z chcęcią, tyle, żebym wiedizał o której ja będę? Jak się wszystko uda to mam nadziję, że pójdziemy gdzieś. Wiec mam nadziję, że będę wczesniej niz myslę. ale to nie tylko odemnie zależy:(.
Obrazek
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

:smiech: :smiech:
nie umiem skomentować tych zdjęć...
spadłem z krzesła!
jesteśmy de best!
nie no... banda wariatów... ale strasznie mi się podobacie na tych fotkach :) wszyscy
dzięki, Klaro! :calus:
teraz to już tylko zobaczyć produkcję THRILLERA...
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

Schmittko pisze: teraz to już tylko zobaczyć produkcję THRILLERA...
... i strzelic sobie w leb!

:smiech:

P.S. Thriller, zlituj sie, CENZURUJ ile wlezie!
Obrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Jestem już po dwóch sesjach z dziełem Thrillera i jedyne , co mi się nasuwa to:" Kurde! Banda wesołych debili!" :smiech:
Thriller wykonał film wszechczasów (Oskar za rezyserie), Aneta wyeliminuje konkurencję do statuetki w dziedzinie "scenariusz oryginalny" , Mazi niewatpliwie spowoduje , ze Akademia Filmowa wprowadzi nową kategorię- coś w stylu "SAMOZWAŃCZY aktor pierwszoplanowy" natomiast cała reszta otrzyma jedną wielka statuetkę z petycją ludzi filmu, RZeby sie już więcej do kamery nie pchać! :smiech:
Zapis manifestacji jest także dowodem, ze schmittko nie krzyczał i ukryty za okularami przeciwsłonecznymi i przebrany za pirata udawał, ze nas nie zna; że Aneta potrafi pomylić "Will You Be There" z "Dangerous" oraz , ze całe MJ Polish Team chodzi w jednej kurtce, co zapewne spowodowane jest ogólnopanujaca biedą wśród MJówek ;-)
...ale przede wszytskim to dowód na to, ze potrafimy zrobic z siebie wariatów i świetnie się przy tym bawic, że jesteśmy baaaardzo pozytywnie zakreceni i ... no... ekhm... spiewac to my jednak nie umiemy :smiech:

MJówki! Jestescie kochane!! :hug:

...pzdr
siadeh_aktywistka_ :happy:
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

siadeh_ pisze:
" Kurde! Banda wesołych debili!"

Nadszedł czas…
…zobaczyć to!

http://s45.yousendit.com/d.aspx?id=2AAO ... ZNNS70WVDY
Awatar użytkownika
Jeanny100

No jak narazie to moj komp nie wyswietla tego filmu pojawia sie ze sa jakies bledy:(((
Obrazek

THRILLER pisze:
siadeh_ pisze:
" Kurde! Banda wesołych debili!"

Nadszedł czas…
…zobaczyć to!

http://s45.yousendit.com/d.aspx?id=2AAO ... ZNNS70WVDY
Thriller your production is Great!!!
Film jest super, choc tylko 4 min. i coś tam sekund, to film pokazuje naszą tą drógą stronę szaleństwa, fajne momenty, żes wybrał i fajnie poskładał. Prawde mówiąc to nawet nie wiedziałęm jak tańcze a teraz aż mnie nawet samego troszkę zatkało, nie wiedziałem, że niektóre ruchy robie tak dobrze, a i reszta tez jest super: M.Dż., Mazi itd. Super, Just Perfect!!
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Szkoda tylko ze ja nie moglam tego zobaczyc:((
Obrazek

from gg:

Majkel (1:00)
ja już może z lekka ciemny jestem... ale powiedz mi... jak ja mam otworzyć ten plik Manifa.divx ? w czym? co to za rozszerzenie?

To się nazywa Divx, zrobiony programem z oficjalnej strony Divx'a www.divx.com . Myślę że problem leży w starych cedec'ach, weszła już linia 6x i chyba tak jest zapisany ten Divx.

P.S.
Zapraszam na www.divx.com
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Ja zmieniłem rozszerzenie na .avi i chodzi jaktalala.
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

dobrze, dobrze Thriller nenene poradziem sobie jakby co zanim mi powiedzialeś, więc taki ciemny nie jestem ;) to w ramach obrony swojej osoby ;)

po prostu zawsze jak instalowalem DivX'a to bez Playera i nigdy go nie uzywalem, wiec nawet tez sie nigdy nie spotkalem z takim rozserzeniem, ale juz sie poprawilem, zainstalowalem najnowszego Playera DivX i ... super filmik! szkoda, że czasem tak ciemno (znam ten ból...), ale ogólnie to bomba!
...
Awatar użytkownika
THRILLER

Być takim jak Willy… - My dream…

Zapodałem jednego linka z video i narobiłem zamieszania.

Tak więc proszę się zaopatrzyć w najnowszy pakiet playera Divx’a oznaczonego liczbą 6 i będzie ok.

P.S.
Majkel, nie wiem czy rozszerzenie jest dziwne czy nie ale nowy converter divx jest tym co lubię – metoda kliknij „OK.” i wyjdź z psem na dwugodzinny spacer :]
ODPOWIEDZ