tymczasowy27
-
tymczasowy27
Piszę do Was z 3-miasta a dokładnie z Gdyni (Orłowo)
mam już prawie 30 na karku i od kilku lat szukam swojego stałego miejsca na tym ziemskim padole łez...
pracę zmieniam z częstotliwością raz na rok (średnio) z racji wyouczonego zawodu i specjalizacji ciężko mi zagrzać własne miejsce kajś w Polsce na stałe...
dlatego od kilku lat regularnie się przeprowadzam: mieszkałem już na południu Polski w centrum a teraz znowu na północy :)
o moich fascynacjach muzycznych napiszę krótko: MJ - od zawsze chyba, Leona Lewis - od jej debiutu w programie X-Factor w UK (akurat mieszkałem tam w tym czasie, kiedy brała udział w tym Show), Edyta Górniak - od czasu wydania debiutanckiego albumu Dotyk (więc rok 1995)...
kocham podróże, kocham książki i kocham MJ :P ale to chyba każdy tak tutaj ma :P na razie tyle o sobie może później coś uzupełnię o sobie
mam już prawie 30 na karku i od kilku lat szukam swojego stałego miejsca na tym ziemskim padole łez...
pracę zmieniam z częstotliwością raz na rok (średnio) z racji wyouczonego zawodu i specjalizacji ciężko mi zagrzać własne miejsce kajś w Polsce na stałe...
dlatego od kilku lat regularnie się przeprowadzam: mieszkałem już na południu Polski w centrum a teraz znowu na północy :)
o moich fascynacjach muzycznych napiszę krótko: MJ - od zawsze chyba, Leona Lewis - od jej debiutu w programie X-Factor w UK (akurat mieszkałem tam w tym czasie, kiedy brała udział w tym Show), Edyta Górniak - od czasu wydania debiutanckiego albumu Dotyk (więc rok 1995)...
kocham podróże, kocham książki i kocham MJ :P ale to chyba każdy tak tutaj ma :P na razie tyle o sobie może później coś uzupełnię o sobie
Re: tymczasowy27
Śląsk pozdrawia :)tymczasowy27 pisze:mam już prawie 30 na karku i od kilku lat szukam swojego stałego miejsca na tym ziemskim padole łez...
witaj :)
a MJ od zawsze czyli od kiedy? pamiętasz ten pierwszy moment, kiedy "zaskoczyło"?
A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć.

-
-
ja ze śląska pochodzę (w katowicach studiowałem ;P )
fascynacja MJ? przyszła chyba z wydaniem albumu Bad wcześniej byłem za mały aby się na poważnie interesować muzyką i wykonawcami... a pierwsze wrazenie wywierał na mnie teledysk do Will you be there
a odnośnie moich podróży...
- mieszkałem już miedzy innymi w usa (chicago) i uk (manchester)
fascynacja MJ? przyszła chyba z wydaniem albumu Bad wcześniej byłem za mały aby się na poważnie interesować muzyką i wykonawcami... a pierwsze wrazenie wywierał na mnie teledysk do Will you be there
a odnośnie moich podróży...
- mieszkałem już miedzy innymi w usa (chicago) i uk (manchester)
Ostatnio zmieniony pt, 22 sty 2010, 12:03 przez tymczasowy27, łącznie zmieniany 1 raz.
- Noemi.best
Witamy :) życzę więcej postów niż spamów :p:)
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
- DirtyDiana13
- DooDoo Forever