Hej :*

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
I_LOVE_YOU_MJ

Hej :*

Post autor: I_LOVE_YOU_MJ »

Cześć ! Jestem Alicja i mam 14 lat :)
Fanką Michaela jestem jestem niestety dopiero od lipca 2009 roku :D

25 czerwca 2009 roku na zawsze zmienił moje życie :) Nigdy wcześniej nie słyszałam żadnej piosenki Michaela i myślałam, że jest idiotą, ale to ja byłam głupia i oceniłam go zanim go poznałam :( Teraz wiem, że to był błąd bo Michael Jackson to cudowny człowiek, który swoją muzyką i chęcią zmiany świata zarażał innch :P
Duż osób uważa, ż nie jestem jego fanką i, że to jest głupie, ale ja już na to nic nie poradzę :P:P:P
I love you Michael ...:*
A wy od kiedy go lubicie ??:) I za co ?? :):):):)
:D
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witaj Alicjo na forum.Jeżeli chcesz się dowiedzieć od kiedy "lubimy"MJa to na forum jest już taki wątek ;-)
Obrazek

Post autor: Badder »

Witaj ;-)
Awatar użytkownika
fanka_14

Post autor: fanka_14 »

Witam. Po śmierci Michaela dopiero się nim zainteresowałam, więc nie jesteś sama.
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Cześć ;-)
Obrazek
I_LOVE_YOU_MJ

Post autor: I_LOVE_YOU_MJ »