Modeling.

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
akaagnes

Modeling.

Post autor: akaagnes »

Chciałam zapytać,czy ktoś wie, czy w Polsce istnieje jakaś agencja modelek ,coś jak Select Models, że zbierają dziewczyny różnych kształtów i rozmiarów /castingi do reklam itd.?

Generalnie większość agencji modelek poszukuje tzw. "rozmiaru zero", chudych, wysokich itp., ale wiem że istnieją też takie, co angażują normalne kobiety. Nie chodzi mi koniecznie o agencje modelek xxl ... / o Stars Impresariat wiem, chodzi mi o coś podobnego... nie agencja filmowa czy reklamowa, tylko modelek. Wie ktoś coś o czymś takim w Polsce?
Proszę o informacje, są bardzo potrzebne!

Dzięki i pozdrawiam!
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

ZAPISAĆ CIĘ ? Obrazek :smiech:
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Talitha

Post autor: Talitha »

...
Ostatnio zmieniony czw, 02 wrz 2010, 8:17 przez Talitha, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

tancerz - :smiech: :smiech: tak, jasne ;D

ale ja pytałam poważnie. no nic, w końcu sama znalazłam International Models Management , z siedzibą w Warszawie (oddział).

ale jakby ktoś wiedział o czymś jeszcze, to niech pisze.

btw., tancerz - do Opola mam za daleko :D ;-)
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

Jest takich dużo moja młodsza siostra była na sesji takiej fotograficznej w galeri twarzy wyciągneli kase i nic z tego nie wszyło :-/ Ale nie każdy ma szczęście.
Awatar użytkownika
alouuu

Post autor: alouuu »

kurde pech faktycznie... ja w ogole to jestem uzalezniona od fashion tv :surrender: zawsze marzyłam zeby byc fotomodelka albo chocaz lazic po wybieg. jednak jak sądzę moje 1,63 swiata nie podbije. tak samo jak tłuszczyk tu i tam. przynajmniej nie licze kalorii i jem co chcę! jeden plus nenene
ODPOWIEDZ