W wielkim finale mistrzostw Europy "Biało-czerwoni" pokonali Francję 3:1 i po raz pierwszy w historii zdobyli złoty medal!Jak oceniacie ich występ w sumie nie ma co oceniać bardzo dobrze gral!Bardzie spodziewałem się medalu od siatkarek niż od siatkarzy.
Polscy siatkarze Mistrzami Europy!!!!!
- Damianos60
Polscy siatkarze Mistrzami Europy!!!!!
Polscy siatkarze mistrzami Europy!
W wielkim finale mistrzostw Europy "Biało-czerwoni" pokonali Francję 3:1 i po raz pierwszy w historii zdobyli złoty medal!Jak oceniacie ich występ w sumie nie ma co oceniać bardzo dobrze gral!Bardzie spodziewałem się medalu od siatkarek niż od siatkarzy.
Polskaaaaaa biało czerwoni ! Polskaaa biało czerwoni!
Jeszcze Polska nie zginęła póki my żyjemy!
A tak poważnie to szczere gratulacje bo pokazali naprawdę klasę. WIELKĄ.
Byli w znakomitej formie, starali się, dostali to do czego dążyli.
Co prawda w trzecim secie by wygrali gdyby nie wiele pomyłek. Prawdą jest, że trochę oddali Francji tego trzeciego seta bez walki no ale niech ma Francja chociaż tego jednego
Brawa chłopaki! Nasze złotka
Jeszcze Polska nie zginęła póki my żyjemy!
A tak poważnie to szczere gratulacje bo pokazali naprawdę klasę. WIELKĄ.
Byli w znakomitej formie, starali się, dostali to do czego dążyli.
Co prawda w trzecim secie by wygrali gdyby nie wiele pomyłek. Prawdą jest, że trochę oddali Francji tego trzeciego seta bez walki no ale niech ma Francja chociaż tego jednego
Brawa chłopaki! Nasze złotka
- Michael FOREVER!!!
- Damianos60
Głupia wypowiedz ja też nie interesuje się siatką bo KOCHAM Piłke nożną ale jak Polacy grają w siatke,ręczną,skoki,lekkoatletyka to oglądam!!!i nie jest mi obojętne chce żeby polacy byli najlepsi w każdym sporcie!Keraj pisze:Ja nie jestem jakimś fanem sportu i dla mnie to niewielka różnica czy wygrałaby Polska, Włochy, Czechy, Niemcy czy jeszcze jakiś inny kraj i meczu nawet nie oglądałem, ale cóż... gratulacje dla polskiego zespołu.
Polscy fani siatkówki mają chyba duży powód do radości.
x
x