Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Wiem że wiele osób tańczy jak MJ. Może zrobimy w tym miejscu takie "coś" gdzie można będzie umieszczać swoje filmiki. O ile pamiętam M.Dż i smooth-jam coś takiego powinni mieć, bo tańczą publicznie inni może też mają.
Archi pisze:Wiem że wiele osób tańczy jak MJ. Może zrobimy w tym miejscu takie "coś" gdzie można będzie umieszczać swoje filmiki. O ile pamiętam M.Dż i smooth-jam coś takiego powinni mieć, bo tańczą publicznie inni może też mają.
lunatyczka pisze:To pewnie brak Ci jakiś kodeków, bo mnie działaly.
I u mnie też działają....
Co robić? Nie wiem, ja jestem kompterowo zdolna inaczej
Ale może faktycznie to kwestia odpowiednich kodeków
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
U mnie też już działa. Wymagało to aktualizacji programu.
To jest coś!!
Wszystko super zero tremy, naturalnie pięknie i extra tylo ...
Give in to me to nie wyszło(pozwole sobie na troszkę krytyki ) Widać że robisz to od wielu lat i naprawdę tym żyjesz. Wielkie wrażenie to robi. No i to wdzianko, niesamowitego uroku nadaje itak pokaźnej całości.
Archi pisze:Give in to me to nie wyszło(pozwole sobie na troszkę krytyki )
A wal ile chcesz
Nie zawsze wszystko wychodzi pięknie
Archi pisze:P.S. Oddali kapelusz?? :
No BA! A spróbowaliby nie oddać- mieliby do czynienia z Anetą
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Ciekawe dlaczego inni np. Smooth-jam nie wpakowali tu swoich wyczynów. A szkoda bo o tańcu Smootha słyszałem same superlatywy i to takie że szczęka opada.
Właśnie sobie oglądnęłam filmiki M.Dż*
Bardzo ładne, na niektórych fragmentach Michael jak żywy !
Fajne scenki wśród dzieci. Można zauważyć dopracowanie szczegółów, np. charakterystyczna postawa Michaela z profilu. Słowem dobra robota, a także reklama dla MJ.
Archi pisze:Ciekawe dlaczego inni np. Smooth-jam nie wpakowali tu swoich wyczynów. A szkoda bo o tańcu Smootha słyszałem same superlatywy i to takie że szczęka opada.
!!!Czekamy wszyscy JAM!!!
I prawdopodobnien wlasnie dlatego nigdy nie bedziesz miał okazji go zobaczyć...
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
Janet pisze:Można zauważyć dopracowanie szczegółów, np. charakterystyczna postawa Michaela z profilu. Słowem dobra robota, a także reklama dla MJ.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"