Dżem Dobry z Tychów :) - czyli Larsi o sobie

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Larsi

Dżem Dobry z Tychów :) - czyli Larsi o sobie

Post autor: Larsi »

Myślę, że czas najwyższy przedstawić się oficjalnie :)

Mam na imię Karolina, stara już jestem, bo 27, prawie 28 lat, to wcale nie tak mało.

Zawitałam na to forum 4 lata temu całkiem przypadkiem - chciałam pozbyć się mojej zalegającej MJ'owej kolekcji - nawet mi się to udało - tak poznałam MJowitka (którą serdecznie pozdrawiam), w tamtym okresie poznałam także Kingę_Siedah, którą pozdrawiam jeszcze bardziej, przesyłając wirtualne buziaki :happy: , a szczególnie Jej koty ;-) .

(gwoli wyjaśnienia - pozbywałam się kolekcji, ponieważ rozstawałam się z M'em - choć Michael to moje dzieciństwo i blisko 15 lat bycia fanem, to jednak w pewnym momencie życia przyszedł taki okres, że rozstanie było konieczne ...)

Po raz drugi pojawiłam się na tym Forum z dniem 27.06.09 i myślę, że pozostanę jego użytkownikiem na dłużej ;)

Nick w zasadzie w ogóle nie jest związany z Michael'em - gdy rejestrowałam się na tym forum w 2005 roku, przechodziłam ogromną fascynację (która nadal trwa) Metalliką - wtedy pojawiłam się tu jako Larsówka Monsterka - od imienia perkusisty - Lars'a Ulrich'a; ponieważ te kilkanaście tygodni temu nie miałam głowy do tego, by wymyślać jakikolwiek nick (wszelkie Diany, Liberiańskie Dziewczynki, tudzież Billie Jean'y były już zajęte ;) ) pozostałam przy zdrobnieniu pierwszego - Larsi.

Jak już wspomniałam - M to moja fascynacja z lat dziecięcych, ale oprócz M'a uwielbiam także wspomnianą Metallikę, Simply Red'a, Rod'a Stewart'a, Alice in Chains, Pearl Jam - generalnie przodowników grunge'u.
Z polskiej sceny muzycznej - przede wszystkim Blues, który obok metalu, jest esencją prawdy i buntu, - kocham Dżem, Tadeusza Nalepę, z mniej znanych - Kasę Chorych, Nie-bo, lokalny śląski blues - długo by wymieniać.

Z racji wschodnich korzeni bliska jest mi także rosyjska muzyka - Wysocki, Okudżawa, Zespół Kino ...

I z racji tychże samych wschodnich korzeni przed nazwiskiem mogę sobie napisać "mgr języka rosyjskiego" ;-). Ostatnio interesuję się także zagadnieniami dotyczącymi Public Relations - na tyle dogłębnie, że nawet skończyłam studia podyplomowe w Opolu - przy okazji pozdrawiam wszystkich Opolan :) a także Wrocławian (w którym zdarzyło mi się studiować) - mieszkacie w pięknym mieście :)

Ponadto - fotografuję - wszystko, wszędzie, o każdej porze doby - fotografia to moja miłość i pasja.

Dziękuję za uwagę, mam nadzieję, że nie przysnęliście podczas tej przydługiej prezentacji mej skromnej osoby :)
Ostatnio zmieniony śr, 19 sie 2009, 22:57 przez Larsi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Michael FOREVER!!!

Post autor: Michael FOREVER!!! »

Cześć Karolina...no to ciekawe co ja mam powiedzieć???
chyba tylko starość nie radość :smiech:
NAZAWSZE w moim sercu!!!!!!MICHAEL JACKSON 1958-2009
Larsi

Post autor: Larsi »

ech ... w sumie tak na prawdę ważne jest aby być młodym duchem :happy:
Awatar użytkownika
Michael FOREVER!!!

Post autor: Michael FOREVER!!! »

W 100% zgadzam się z tobą ;-)
NAZAWSZE w moim sercu!!!!!!MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Moscan

Post autor: Moscan »

Witam serdecznie ;-)
Awatar użytkownika
Luna

Post autor: Luna »

no to ja oficjalnie witam Larsi, haha

też uwielbiam Metallicę! :happy: ale nie wpadłam sama na pochodzenie Twojego nicku - interesujące :)
Awatar użytkownika
natpoznan

Post autor: natpoznan »

Tychy! Ahhh :)
Widzę, że poza Michaelem łączy nas Metallica i Dżem - pozdrawiam serdecznie :)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy ponownie na forum. ;-)
Ja również interesuję się fotografią równie intensywnie co MJem.
Obrazek

Post autor: wiśnia1994 »

Witaj Larsi , miłego postowania.
A wiesz,że mam siostrę w twoim wieku,tylko żałuję,że nie wyraża zainteresowania MJ-em i jego twórczością,tak jak ty.. :surrender:
choć mówiła,że oglądała jego koncerty,ale chyba nic poza tym. A kiedy ja pokazuję jej Michaela na youtube.com jakoś dziwnie się na mnie patrzy.. :surrender:
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witam ponownie ;-)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
roberto

Post autor: roberto »

witaj Larsi. fajnie że jesteś znami. cieszymy się że taka wielka fanka jak ty powróciła na forum, :mj: ale jeżeli chodzi o wiek to uwierz ja sie czujęna 20 lat i świetnie sięz tym czuję heh. dla mnie wiek jest mało ważny, liczy się człowiek i jego charakter . a co do mózy metallikę też lubię ale jeszcze bardziej guns 'n roses to była dopiero kapela. pozdrawiam i życzę miłego forumowania ;-)
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Opole !!!!!!!!! ;) hehehehe dziękuję za pozdrowienia ;) No i witam ;)
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
asiek

Post autor: asiek »

witaj
smarkulo ;)

btw. też studiowałam we Wrocławiu
ODPOWIEDZ