Mam na imię Karolina, stara już jestem, bo 27, prawie 28 lat, to wcale nie tak mało.
Zawitałam na to forum 4 lata temu całkiem przypadkiem - chciałam pozbyć się mojej zalegającej MJ'owej kolekcji - nawet mi się to udało - tak poznałam MJowitka (którą serdecznie pozdrawiam), w tamtym okresie poznałam także Kingę_Siedah, którą pozdrawiam jeszcze bardziej, przesyłając wirtualne buziaki
(gwoli wyjaśnienia - pozbywałam się kolekcji, ponieważ rozstawałam się z M'em - choć Michael to moje dzieciństwo i blisko 15 lat bycia fanem, to jednak w pewnym momencie życia przyszedł taki okres, że rozstanie było konieczne ...)
Po raz drugi pojawiłam się na tym Forum z dniem 27.06.09 i myślę, że pozostanę jego użytkownikiem na dłużej ;)
Nick w zasadzie w ogóle nie jest związany z Michael'em - gdy rejestrowałam się na tym forum w 2005 roku, przechodziłam ogromną fascynację (która nadal trwa) Metalliką - wtedy pojawiłam się tu jako Larsówka Monsterka - od imienia perkusisty - Lars'a Ulrich'a; ponieważ te kilkanaście tygodni temu nie miałam głowy do tego, by wymyślać jakikolwiek nick (wszelkie Diany, Liberiańskie Dziewczynki, tudzież Billie Jean'y były już zajęte ;) ) pozostałam przy zdrobnieniu pierwszego - Larsi.
Jak już wspomniałam - M to moja fascynacja z lat dziecięcych, ale oprócz M'a uwielbiam także wspomnianą Metallikę, Simply Red'a, Rod'a Stewart'a, Alice in Chains, Pearl Jam - generalnie przodowników grunge'u.
Z polskiej sceny muzycznej - przede wszystkim Blues, który obok metalu, jest esencją prawdy i buntu, - kocham Dżem, Tadeusza Nalepę, z mniej znanych - Kasę Chorych, Nie-bo, lokalny śląski blues - długo by wymieniać.
Z racji wschodnich korzeni bliska jest mi także rosyjska muzyka - Wysocki, Okudżawa, Zespół Kino ...
I z racji tychże samych wschodnich korzeni przed nazwiskiem mogę sobie napisać "mgr języka rosyjskiego"
Ponadto - fotografuję - wszystko, wszędzie, o każdej porze doby - fotografia to moja miłość i pasja.
Dziękuję za uwagę, mam nadzieję, że nie przysnęliście podczas tej przydługiej prezentacji mej skromnej osoby :)

ale jeżeli chodzi o wiek to uwierz ja sie czujęna 20 lat i świetnie sięz tym czuję heh. dla mnie wiek jest mało ważny, liczy się człowiek i jego charakter . a co do mózy metallikę też lubię ale jeszcze bardziej guns 'n roses to była dopiero kapela. pozdrawiam i życzę miłego forumowania