Witam!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Katarina

Witam!

Post autor: Katarina »

Witam wszystkich!
Nazywam się Kasia i miło mi, że mogę dołączyć do Waszego forum.
Fanką MJ jestem od ponad 25 lat....
Miałam to szczęście przeżywać muzykę Michaela w czasach największej Jego popularności.
Do dziś mam winylowe płyty MJ oraz list z FC "The World Of MJ" oraz mase wspomnień związanych z Jego muzyką.
Michael zawsze był i aż trudno uwierzyć, że człowiek, którego tak naprawde nie znało się prywatnie był tak bliski a Jego śmierć dla mnie osobiście to koniec pewnej ery a już na pewno mojej młodości... Po prostu wraz z nim coś się skończyło...

Uwielbiam Jego muzykę w różnym wydaniu: od Jacksons 5, poprzez niesamowitą "Off The Wall" i całą resztę ( za dużo by tu wymieniać).
Miałam okazje być na koncercie podczas Dangerous Tour i żałuje, że to wszystko minęło bezpowrotnie....
Ale dzięki swojej muzyce Michael będzie żył wiecznie, tak jak zresztą chciał.

To tyle ode mnie...
Miło Was poznać i cieszę się, że mogę z Wami podzielić się swoimi przemyśleniami na temat MJ.
Pozdrawiam
One day in your life
When you find
That you’ll always longing
For the love we used to share
Just call my name, and I’ll be there
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

Ja niestety nigdy nie miałam okazji spotkać go na koncercie... :-/
Witaj na pokładzie, Kasiu i miłego postowania. ;-)
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

witaj. ;-) Zazdroszczę Ci dorastania wraz z muzyką Michaela.Ja niestety urodziłam się o dużo za późno by docenić go wcześniej.Dopiero teraz jego twórczość trafiła mnie w serce,lecz wiem,że pozostanie tam na zawsze.. :surrender:
Awatar użytkownika
Katarina

wiśnia1994 pisze:witaj. ;-) Zazdroszczę Ci dorastania wraz z muzyką Michaela.Ja niestety urodziłam się o dużo za późno by docenić go wcześniej.Dopiero teraz jego twórczość trafiła mnie w serce,lecz wiem,że pozostanie tam na zawsze.. :surrender:
Mniej więcej w twoim wieku to ja byłam na etapie "zakochania sie w MJ", zresztą w tamtych czasach Michael był jednym z numerów jeden wśród damskiej części nastolatek a chłopcy na szkolnych dyskotekach nosili białe skarpetki i usilnie ćwiczyli obroty a'la MJ.
To były czasy...
One day in your life
When you find
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

no ja teraz też mam etap fascynacji MJ,jest ona bardzo silna,aczkolwiek kontrolowana i nie przesadna.. nenene

Jednak wiem,że nie przejdzie mi za miesiąc czy dwa,czuję,że jego muzykę będę puszczać moim dzieciom. Jak narazie czynię to z moim półtora rocznym siostrzeńcem,który podryguje w rytm basów z Billie Jean.. nenene nenene
Awatar użytkownika
Katarina

wiśnia1994 pisze:no ja teraz też mam etap fascynacji MJ,jest ona bardzo silna,aczkolwiek kontrolowana i nie przesadna.. nenene

Jednak wiem,że nie przejdzie mi za miesiąc czy dwa,czuję,że jego muzykę będę puszczać moim dzieciom. Jak narazie czynię to z moim półtora rocznym siostrzeńcem,który podryguje w rytm basów z Billie Jean.. nenene nenene
ja to już chyba zaliczyłam wszystkie etapy fascynacji MJ, teraz po prostu Go cenie za świetną muzykę, niezapomniane przedstawienia, które realizował na koncertach i za ogólnie za całokształt.
Ale te wszystkie wspomnienia z dzieciństwa i platoniczna miłość to jednak wciąż jest nie do zapomnienia...
One day in your life
When you find
Awatar użytkownika
Karolajn

Post autor: Karolajn »

witam i pozdrawam ;-)
Obrazek
Michael ;(;(
[*]
I love you. !!

You forever in my heart ;(

Obrazek
Awatar użytkownika
Aga3107

Post autor: Aga3107 »

Witaj na forum :-)
Awatar użytkownika
Moscan

Post autor: Moscan »

Witaj, miłego postowania życzę ;-)
Detox

Post autor: Detox »

Witamy :-)
Awatar użytkownika
eddyta_12

Post autor: eddyta_12 »

Witamy:* Kurczę, zazdroszczę Ci, że moglaś dorastać wraz z muzyką MJ i być na jego koncercie. Zresztą jak widać nie tylko ja :) Pozdrawiam
"W świecie, których tak często spowija mrok, on byl promieniem swiatla, którego będzie nam z pewnością brakowalo"
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

Witam Ciebie :)
Ja też Tobie zazdroszcze iż dorastałaś z Michaelem i Jego twórczością
ja niestety mam teraz 13 lat i Michaela pokochałam i poznałam w dniu w ktorym niestety pożegnałam to takie trudne....
Pozdrawiam Ciebie i miłego postowania na forum Michael Jackson Polish Team
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Awatar użytkownika
Katarina

Dziękuje wszystkim za miłe powitanie mnie w Waszym gronie, ciesze się, że muzyka MJ jest wciąż popularna wśród młodzieży, bo jeszcze kilka lat temu wydawało mi się, że to już się skończyło.
Co do koncertu to było to dla mnie ogromne przeżycie a sama atmosfera nie do powtórzenia. Wciąż pamietam, jak nagle pojawił sie na scenie a ja nie mogłam uwierzyć, że to On, bo w telewizji wydawał sie taki inny.
Jedno co Wam moge powiedzeć, to że Michael miał niesamowitą siłe przyciagania. Przez cały koncert czułam sie ( i jak pamiętam nie tylko ja) jak zahipnotyzowana.
One day in your life
When you find
Awatar użytkownika
nela78

:)

Post autor: nela78 »

Witamy w naszym gronie :mj: :mj:
''Dear Michael"
Every day create
your HIStory...
Obrazek20.09.96-...
Awatar użytkownika
eddyta_12

Post autor: eddyta_12 »

tak, MJ mial to "coś" co przyciągalo naszą uwagę. Robil wielkie show.:)
"W świecie, których tak często spowija mrok, on byl promieniem swiatla, którego będzie nam z pewnością brakowalo"
ODPOWIEDZ