W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Cześc mam na imie Pola i chyba nie jestem fanka MJ, tzn nie byłam na zadnym koncercie, nie znam 1/3 piosenek i nie rozrózniam niektórych braci MJ, ale - znam (i lubie) jakieś 2/3 jego piosenek, rozrózniam częsć rodzeństwa, jeden koncert słyszałam (mieszkałam przy lotnisku Bemowo, dosłownie po 2 stronie ulicy ;p ) i czasem korzystam z tutejszego działu Multimedia, więc uznałam, że nie wypada dłuzej plątac się tu anonimowo.
Mam nadzieję, że nie jestem zbyt mało fan-fanatyczna jak na warunki forum. Buziaki :)
witaj Pola!!! Też jak narazie nie uważam siebie za wielką fankę M .... myślę że czas pokaże ilu z nas tu na forum pozostanie z już nazawsze................pozdrawiam cieplutko
NAZAWSZE w moim sercu!!!!!!MICHAEL JACKSON 1958-2009
No to ja klasyczne: cześć ;Di tanecznym krokiem zapraszam do komentowania na forum i zawierania nowych znajomości ;)
"Wszystko co robię jest inspirowane przez ludzi. Lubię ich niewinność, ich czystość. Widzę Boga w ich oczach."MJYou be always in my heart...Kocham Cię ;*