intelmet nareszcie jesteśmy razem!!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
intelmet

intelmet nareszcie jesteśmy razem!!

Post autor: intelmet »

Cieszę się, że wreszcie jestem z Wami i nie czuję, że jestem osamotniona w swych uczuciach.
Chciałabym, aby udało nam się kontynuować to, co zaczął Michael. Starajmy się walczyć z barierami i stanąć ponad podziałami. Myślę, że on chciałby, abyśmy nie tylko podziwiali jego dokonania jako artysty, ale też nauczyli się czegoś pięknego od Niego jako człowieka. Jaki był dla innych, jak postrzegał świat. Był geniuszem nie tylko na scenie, lecz geniuszem w swej prostocie postrzegania świata - zło jest złem i należy je piętnować a dobro jest wspaniałe i należy je czynić.
Najwspanialszy człowiek, czemu nie udało mi się go poznać? Pozostała mi tylko jego poezja.
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
adula.8

Post autor: adula.8 »

Święte słowa :) Witam i pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Karolajn

Post autor: Karolajn »

witam na forum
Obrazek
Michael ;(;(
[*]
I love you. !!

You forever in my heart ;(

Obrazek
Awatar użytkownika
intelmet

oby tylko na słowach się nie skończyło

Post autor: intelmet »

odkrywam, że każda jego piosenka, zwłaszcza w dojrzałym okresie kariery (Invisible) jest poetyckim przekazem myśli Michaela. Walczmy o jak najczęstsze spotkania. Będzie nam razem wspaniale. Bądźy rodzinką, Pokażmy, że potrafimy być silni. Odwiedźmy naszych sąsiadów, oni mają oficjalny Funclub. Cieszmy się życiem, później możemy spotkamy Jego ...
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
syberia

Post autor: syberia »

Witam ciepło
Super, że masz tyle zapału intelmet:)
Będziemy działać i to nie raz:)
Ludzie młodzi sądzą, że za pieniądze wszystko można kupić, gdy już dorosną są tego pewni - Oskar Wilde
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

Mądrze powiedziane (napisane)
Pozdrawiam:)
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Awatar użytkownika
grafik_com

Post autor: grafik_com »

Witam .
Bardzo spodobało mi się to co napisałas :)
Obrazek
http://partnerskie-e-biznes.blogspot.com/ - Masa pozytywnej energii :)
Awatar użytkownika
ulaeska

Post autor: ulaeska »

Witam i jak czytam to jestem dumna z takich ludzi ja Wy. Wiele bym dała aby poznać Was osobiście zwłaszcza, że w swoim środowisku jestem sama jak palec i postrzegana jak dziwoląg. Ale Wy jesteście tak młodzi, a przez miłość do Michaela tak wspaniali. Nigdy o nim nie zapomnijcie. Bo wystarczy już to, że On od nas odszedł. Gdybyśmy zaprzepaścili pamięć o Nim to byłby już chyba koniec.
Odchodząc zabrałeś moje serce.
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

ulaeska pisze:Gdybyśmy zaprzepaścili pamięć o Nim to byłby już chyba koniec.
Więc koniec póki co się nie szykuje:)
Witam kolejnego, pełnego entuzjazmu usera:)
ODPOWIEDZ