intelmet nareszcie jesteśmy razem!!
intelmet nareszcie jesteśmy razem!!
Cieszę się, że wreszcie jestem z Wami i nie czuję, że jestem osamotniona w swych uczuciach.
Chciałabym, aby udało nam się kontynuować to, co zaczął Michael. Starajmy się walczyć z barierami i stanąć ponad podziałami. Myślę, że on chciałby, abyśmy nie tylko podziwiali jego dokonania jako artysty, ale też nauczyli się czegoś pięknego od Niego jako człowieka. Jaki był dla innych, jak postrzegał świat. Był geniuszem nie tylko na scenie, lecz geniuszem w swej prostocie postrzegania świata - zło jest złem i należy je piętnować a dobro jest wspaniałe i należy je czynić.
Najwspanialszy człowiek, czemu nie udało mi się go poznać? Pozostała mi tylko jego poezja.
Chciałabym, aby udało nam się kontynuować to, co zaczął Michael. Starajmy się walczyć z barierami i stanąć ponad podziałami. Myślę, że on chciałby, abyśmy nie tylko podziwiali jego dokonania jako artysty, ale też nauczyli się czegoś pięknego od Niego jako człowieka. Jaki był dla innych, jak postrzegał świat. Był geniuszem nie tylko na scenie, lecz geniuszem w swej prostocie postrzegania świata - zło jest złem i należy je piętnować a dobro jest wspaniałe i należy je czynić.
Najwspanialszy człowiek, czemu nie udało mi się go poznać? Pozostała mi tylko jego poezja.
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
oby tylko na słowach się nie skończyło
odkrywam, że każda jego piosenka, zwłaszcza w dojrzałym okresie kariery (Invisible) jest poetyckim przekazem myśli Michaela. Walczmy o jak najczęstsze spotkania. Będzie nam razem wspaniale. Bądźy rodzinką, Pokażmy, że potrafimy być silni. Odwiedźmy naszych sąsiadów, oni mają oficjalny Funclub. Cieszmy się życiem, później możemy spotkamy Jego ...
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
- grafik_com
Witam i jak czytam to jestem dumna z takich ludzi ja Wy. Wiele bym dała aby poznać Was osobiście zwłaszcza, że w swoim środowisku jestem sama jak palec i postrzegana jak dziwoląg. Ale Wy jesteście tak młodzi, a przez miłość do Michaela tak wspaniali. Nigdy o nim nie zapomnijcie. Bo wystarczy już to, że On od nas odszedł. Gdybyśmy zaprzepaścili pamięć o Nim to byłby już chyba koniec.
Odchodząc zabrałeś moje serce.