Witam Fanów!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
bliss

Witam Fanów!

Post autor: bliss »

Witam serdecznie wszystkich fanów Michaela! Dołaczyłam do forum i mam nadzieję że zostanę pzrywitana.
Może nie powinno mnei tu być, ponieważ nie byłam tak jak Wy - fanką Michaela.

Michael dla mnie był po prostu Supergwiadą, odkąd pamiętam. Był wielki niepowtarzalny, byl zawsze.
Nie słuchałam Jego muzyki namiętnie, zawsze wydawało mi sie ze aby słuchac MJ trzeba tę muzykę czuć, rozumiec, i uznawałam że nie mogę się do tych ludzi zaliczać.
Ale były utwory i teledyski które uwielbiałam! Dzieki temu wiedziałam że musi byc wielkim i wrazliwym człowiekiem.
Interesowałam się tym co o Nim pisano, oglądąłam nowe teledyski słuchałam wiadomości... .
WIerzyłam cały czas że jest dobrym człowiekiem. I chyliłam czoła przed wszytkim co zrobił.
Ale nie "towarzyszył" mi na codzień, jedynie od czasu do czasu, jak inni wykonawcy.

A jednak. Jego śmierć mną wstrząsnęła. NIgdy bym nie powiedziała ze az tak bardzo, nigdy chyba nie pomyślałam ze ktoś taki jak Michael jackson tez moze umrzeć.
Nie umiem przestac o tym myśleć, jest mi tak niesamowicie przykro i smutno gdy czytam o Nim, oglądam video, słucham muzyki, gdy jestem sama od razu płaczę. Może powinnam zając się praca i zyciem, ale nie potrafię, chce więcej go ogladac i słuchać a im więcej to robię tym bardziej jest mi źle .. z tym że odszedł.

Nie mam nawet komu się wygadać:(

Mam nadzieje że chociaż Wy, Fani zrozumiecie, bo ja nie potarfię tego zrozumieć i poradzic sobie z tym co czuję i dlaczego ....
Zazdroszczę Wam tak wspaniałego Idola. Ze był Wasz, kiedy jeszcze był z nami...
Myśle że, jestem pewna, że gdybym "odkryła" Go wczesniej, pokochałabym Go całym sercem.

Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie!
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

Rozumiemy... I witamy Cię serdecznie na forum ;-)
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Michaelka111

Post autor: Michaelka111 »

Witaj :)
Czuj się jak u siebie.
Tak jak A-g-A napisała, rozumiemy Cię bardzo dobrze.
Pozdrawiam.
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

rozumiem cię bardzo dobrze.. mimo że nie byłam jego fanką, jego śmierć wstrząsnęła mną i pozostawiła niezacieralny świat w mojej duszy. Kocham teraz jego muzykę..

Witaj. ;-)
Awatar użytkownika
grafik_com

Post autor: grafik_com »

Witam rówieśniczke moja na forum MJ.

Pozdrawiam :)
Obrazek
http://partnerskie-e-biznes.blogspot.com/ - Masa pozytywnej energii :)
Awatar użytkownika
Karolajn

Post autor: Karolajn »

witamy serdecznie ;-)
Obrazek
Michael ;(;(
[*]
I love you. !!

You forever in my heart ;(

Obrazek
Awatar użytkownika
bliss

Dziękuję bardzo za Wasze odpowiedzi:) Lepiej zrobiło mi się na sercu wiedząc że ktoś to przeczytał:)

Mam nadzieję że uda mi się zaglądać tu jak najczęściej..
Pozdrawiam :)
old_fan

Post autor: old_fan »

Witaj! zachecam to pogłebienia wiedzy na temat Michaela i odkrycia tego co my juz odkrylismy.....UWAGA wciąga :wariat: , zycie naprawdę zaczyna samkować przezyłam 22 lata z "Nim" ( fanuje od 12 roku zycia ).

Teraz uczę się nowego "samku" narazie jest bardzo gorzki,bardzo,bardzo brak słów :smutek:
Awatar użytkownika
Moscan

Post autor: Moscan »

Witaj ;-)
Awatar użytkownika
bliss

old_fan pisze:Witaj! zachecam to pogłebienia wiedzy na temat Michaela i odkrycia tego co my juz odkrylismy.....UWAGA wciąga :wariat: , zycie naprawdę zaczyna samkować przezyłam 22 lata z "Nim" ( fanuje od 12 roku zycia ).

Teraz uczę się nowego "samku" narazie jest bardzo gorzki,bardzo,bardzo brak słów :smutek:
czesc:) zaczęłam już od dnia 26.06 codziennie w poszukiwaniu MJ w Internecie (to moje jedyne źródło, ponieważ nikt z mojego otoczenia nigdy nie interesował się Nim..)

Powiem jeszcze że coraz bardziej wciąga mnie Jego muzyka, bo wcześniej z racji tego, że słuchałam niewielu jego utworów, urzekł mnie bardziej niż geniusz muzyczny - to co robił dla świata i jakim był niezwykłym człowiekiem i do takiego postrzegania go już w dzieciństwie przyczyniły się "Heal The World" która bardzo mną poruszyła, i robiąca już wówczas piorunująca na mnie wrażenia "Earth Song". I inne rowież.

I to chyba dlatego tak mną poruszyła wiadomość że świat Go stracił..

I taka wiedza o MJ mi wystarczała, do teraz, teraz chcę poznac go lepiej i całą jego twórczość.

Ehh powtarzam się ..
zabiorę się lepiej do czytania formu:)
jeszcze raz pozdrawiam wszystkich!
Awatar użytkownika
Aria

Post autor: Aria »

Hejka!
Dorośli mnie zawiedli. Dorośli zawiedli świat.

Michael Jackson
ODPOWIEDZ