...wiadomo, że każdy jest fanem MJ'a, nawet jeżeli o tym nie wie

Do rzeczy - jestem studentką V-go roku psychologii na Uniwersytecie Śląskim w Katowicach i co chyba oczywiste - fanką Michael'a

Chciałam Was prosić o udział w badaniu dla potrzeb mojej pracy magisterskiej, które dotyczy wpływu jaki sławne osoby wywierają na postawy, poglądy i zachowania ludzi.
Badanie jest całkowicie anonimowe, a uzyskane wyniki posłużą wyłącznie celom naukowym. Udział w badaniu jest dobrowolny i ze względu na wymogi narzędzi badawczych, jest ono skierowane do osób od 16-go roku życia.
Badanie prowadzone jest w Internecie na stronie www.qlabo.eu i polega na wypełnieniu przedstawionych tam pięciu kwestionariuszy. Czas, jaki należy przeznaczyć na udział w tym badaniu nie powinien przekroczyć 20-tu minut.
Aby przystąpić do badania należy:
1) wejść na stronę www.qlabo.eu/register.php
2) zarejestrować się w serwisie podając swój adres e-mail oraz dowolne hasło
3) po otrzymaniu wiadomości e-mail, która jest potwierdzeniem rejestracji, wystarczy zalogować się do serwisu (loginem jest Twój adres e-mail, hasło to samo, które podałeś/aś przy rejestracji), aby wziąć udział w badaniu "BYĆ FANEM MICHAEL'A JACKSON'A" (bo tak je nazwałam

I jeszcze jedno - badanie będzie dostępne tylko do 7 maja, więc zależałoby mi na Waszym jak najszybszym uczestnictwie

Pozdrawiam, z góry dziękuję za udział

Ewelina - MJfanTASTIC

www.qlabo.eu