Badania on-line do pracy magisterskiej, dla fanów MJ'a:)

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Badania on-line do pracy magisterskiej, dla fanów MJ'a:)

Post autor: MJfanTASTIC »

Komu komu taściki do wypełnienia?? :-) :-)
...wiadomo, że każdy jest fanem MJ'a, nawet jeżeli o tym nie wie nenene , ale ja potrzebuje tych zdeklarowanych ;-) :mj:

Do rzeczy - jestem studentką V-go roku psychologii na Uniwersytecie Śląskim w Katowicach i co chyba oczywiste - fanką Michael'a :-) MJ opanował mój umysł na tyle, że postanowiłam połączyć moje zainteresowania i tak, po wielu trudach powstał najbardziej odjechany projekt badawczy, jaki kiedykolwiek udało mi się stworzyć ;-)

Chciałam Was prosić o udział w badaniu dla potrzeb mojej pracy magisterskiej, które dotyczy wpływu jaki sławne osoby wywierają na postawy, poglądy i zachowania ludzi.

Badanie jest całkowicie anonimowe, a uzyskane wyniki posłużą wyłącznie celom naukowym. Udział w badaniu jest dobrowolny i ze względu na wymogi narzędzi badawczych, jest ono skierowane do osób od 16-go roku życia.
Badanie prowadzone jest w Internecie na stronie www.qlabo.eu i polega na wypełnieniu przedstawionych tam pięciu kwestionariuszy. Czas, jaki należy przeznaczyć na udział w tym badaniu nie powinien przekroczyć 20-tu minut.

Aby przystąpić do badania należy:
1) wejść na stronę www.qlabo.eu/register.php
2) zarejestrować się w serwisie podając swój adres e-mail oraz dowolne hasło
3) po otrzymaniu wiadomości e-mail, która jest potwierdzeniem rejestracji, wystarczy zalogować się do serwisu (loginem jest Twój adres e-mail, hasło to samo, które podałeś/aś przy rejestracji), aby wziąć udział w badaniu "BYĆ FANEM MICHAEL'A JACKSON'A" (bo tak je nazwałam ;-) )

I jeszcze jedno - badanie będzie dostępne tylko do 7 maja, więc zależałoby mi na Waszym jak najszybszym uczestnictwie japrosic

Pozdrawiam, z góry dziękuję za udział japrosic japrosic i 3majcie kciuki, co by moja odziana w białą skarpetę stopa na obronie mi się nie powinęła :nerwy:

Ewelina - MJfanTASTIC :dance:
www.qlabo.eu
Ostatnio zmieniony sob, 10 maja 2008, 17:13 przez MJfanTASTIC, łącznie zmieniany 7 razy.
Awatar użytkownika
malakonserwa

Post autor: malakonserwa »

Wypełniłam cały test.
Pozdrawiam.
Obrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

gotowe
Obrazek
Awatar użytkownika
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Zrobione. Myślałem, że więcej będzie o Mike'u ;-)
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Ciotka możesz na mnie liczyć,wieczorem wypełnię :)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Zrobione moja droga!

Już sobie to na opisik na gadulcu wrzuciłam,coby ludziska zauważyli i porządnie wszystko wypełnili.

Pamiętaj,w MJówkach siła! :happy:

MJfanTASTIC pisze:3majcie kciuki, co by moja odziana w białą skarpetę stopa na obronie mi się nie powinęła
Będę trzymać kciukacze na 100% :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

Zadanie wykonane :mj:
Awatar użytkownika
Liberian Girl

Post autor: Liberian Girl »

Ja też już zrobiłam ;-) Trzymam kciuki!
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Oczywiście wypełniłam ;-) ;-)
Awatar użytkownika
Szucia

Post autor: Szucia »

wypełnione :) ankieta nawet fajna :)
Obrazek
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

nom jestem ;-) i już robie obczajkę! przyznam się że miałam niezłą pikawę jak otwierałam przed chwilą forum :nerwy: ale jak zobaczyłam parę odpowiedzi na moją prośbewkę to sobie dałam na wstrzymanie z tą pikawą nenene Dzięki wielkie ludziska japrosic japrosic
Buszmen pisze:Myślałem, że więcej będzie o Mike'u
No cóż Busz, nie można mieć wszystkiego, a wiecej się wcisnać niesztetki nie dało...
Erna Shorter pisze:Już sobie to na opisik na gadulcu wrzuciłam,coby ludziska zauważyli i porządnie wszystko wypełnili.
Patrz Sis że też ja na to nie wpadłam co by sobie takiego opisa walnać glupija
Szucia pisze:ankieta nawet fajna :)
...wiem, że pytania mogą byc troche upierdliwe ale jak ostatnio wypełniałam testy do magisterki mojej kumpeli z grupy i zajęło mi to ponad godzinę :-/ to stwierdziłam, że to moje badanie może jeszcze nie jest takie złe i bolesne nenene

Jeszcze raz dziękówa dla każdego, kto już poświęcił swój czas albo ma taki zamiar :dance: :happy:
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

zrobilam i po wlasnych odpowiedzach zaczelam zastanawiac sie w ilu kwestiach sama sobie zaprzeczam, a najlepsze ze na kazde pytanie odpowiadalam szczerze a i tak jedna odpowiedz byla zaprzeczeniem drugiej ;P
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Ja też wypełniłem ale czy tam przypadkiem nie ma dwa razy dwóch tych samych pytań?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

homesick pisze:zrobilam i po wlasnych odpowiedzach zaczelam zastanawiac sie w ilu kwestiach sama sobie zaprzeczam, a najlepsze ze na kazde pytanie odpowiadalam szczerze a i tak jedna odpowiedz byla zaprzeczeniem drugiej ;P
Maro pisze:Ja też wypełniłem ale czy tam przypadkiem nie ma dwa razy dwóch tych samych pytań?
Ale w którym kwestionariuszu te dwa takie same pytania??? :podejrzliwy: Nie no, dobrze że zgłaszacie takie rzeczy bo może ja cuś zmasciłam, muszę to sprawdzić jeszcze ale wydaje mi się to mało prawdopodobne, bo te kwestionariusze takie upierdliwe właśnie są, pytania moga wydawać się takie same ale roznią się jakims niuansem, także spox bez paniki ;-) homesick, jeżeli odp były szczere to nie ma co medrkować ;-) kurcze to Wy bardzo uważnie musicie wypełniać te kwestionariusze japrosic no cóż, moge się tylko cieszyć że w moim badaniu uczestniczą takie odpowiedzialne osoby japrosic
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

wypełnione :-)
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
ODPOWIEDZ