Zawsze,kiedy chce dowiedziec się czegoś konkternego o Michael'u,zaglądam no to forum i znajduje to,czego szukam:)Wiec dzisiaj pomyslalam o zostaniu cześcią tego forum,i napisanie tego oto powitalnego tematu.
Moja przygoda z Michaelem zaczeła się dość niedawno:)Mysle,ze w dość dziwny sposob,bo po odejzeniu parodi"Harry Potter in the Hood"(tutaj podaje link http://pl.youtube.com/watch?v=UuBm0dvIzcc przyznam,ze to nie najleprzy wystemp,ale śmieszny;))w ktorym ktoś nasladowal naszego Króla,wiec postanowilam bardziej zainteresowac sie jego osobą.Pierwszą piosenką,jaką usłyszałam ze swiadomoscią,ze wyprodukował ją Król popu byl utwo"You are not alone",nastepnie "Heal the World"i "I just can't stop loving you"Bylam i nadal jestem pod wrazeniem Jego wokalu i wlspaniałych ruchów
Nie sądze,zeby podawanie wieku,czy innych tym podobnych danych miało jakieś wiekrze znaczenie,zarejestrowalam sie po to,aby pisać,czytać i rozmawiać o Michaelu,nie o moim miejscu zamieszkania,czy roku urodzenia;D
Ale jesli ktoś naprawde chce;)
Interesuje sie jak wiekrzosc na tym forum ;)Michaelem,pozatym lubie projektować szablony na blogi,szkicować(chodz nie zabardzo mi to wychodzi;)Lubie również robić zdjęcia,i tym podobne.Zapraszam również na moją fotke nick:maadziunkaa.
Mam:15lat i Jestem z wiochy zwanej Skarżysko,(Koło Kielc)
I takie dość dziwne moim zdaniem zdanie:Pmojego autorstwa związana z vitiliago Michael'a:
"Chodź twoja skóra nie zniesie dnia ukropu,zawsze Będziesz Królem Pop'u";)
Pozdrawiam wszystkich fanów Jacksona:*
Edit:
Mam nadzieje ze teraz wszysko gra;)Jesli jeszcze są jakies sugestie,lub cos do poprawienia,śmiało;)