Witam polską najbardziej pozytywną bandę jaka może istnieć na przestrzeni tej Ziemi, czy tą która w sercu ma Króla Popu Michaela Jacksona.
To co mnie zachwyca w postaci Michaela jest pacyfizm który roztacza w swoich piosenkach. Tak jak on jestem za światem tolerancji, życzliwości bez względu na pochodzenie, religię, płeć, wiek, orientację seksualną, stan materialny. Kocham w nim ten wieczny bunt i dojrzałość społeczną zarazem, którą ma w sobie. Nie wierze, że popełnił przestęstwo na chłopcu, wzkazywało tez na to jednoznacznie amerykańskie show sądowe, na podstawie scenogramów z prawdziwego procesu. Nie było żadnych dowodów. Mam jego wszystkie płyty i uwielbiam wsłuchiwać się w jego muzykę.
Co do mojej osoby.
Kocham ludzi, Kocham ludzi barwnych, indywidualistów, kocham wszystko to co Bóg stworzył czy jak ktoś woli Matka Natura i Michaela.
Jestem z Kielc. Uczę się w I klasie LO z Międzynarodową Maturą.
Ukończyłam też (gimnazjum)kieleckiego plastyka.
Obecnie działam tez w ogólnopolskiej organizacji Młodych Socjalistów (nie jesteśmy partią, ale ogólnokrajowym stowarzyszeniem), chcemy walczyć o Polskę tolerancyjną, bez podziałów (takie Black or White).
Witam wszystkich.
Peace and Love!