Big Brother5
Big Brother5
Hej:):)Oglada ktoś z was nową edycje Big Brothera???Ja nigdy tego nie oglądałam ale teraz jak leci ta edycja z gwiazdami to oglądam:0Nawed fajne jest.A wy lubicie to??
- majkelzawszespoko
pierwsze dwie edycje były ciekawym programem i czymś zupełnie nowym.
zaciekawiło to ludzi i było przyczyną sukcesu.
pamiętam, że wówczas oglądałem regularnie.
ta ostatnia edycja natomiast jest totalną porażką telewizji, jako medium dostaraczającego ludziom rozrywki.
tra-ge-dia. a co do uczestników, to wolę się nie wypowiadać, gdyż mogę niechcący lub chcący kogoś urazić.
jakie gwiazdy masz na myśli?
zaciekawiło to ludzi i było przyczyną sukcesu.
pamiętam, że wówczas oglądałem regularnie.
ta ostatnia edycja natomiast jest totalną porażką telewizji, jako medium dostaraczającego ludziom rozrywki.
tra-ge-dia. a co do uczestników, to wolę się nie wypowiadać, gdyż mogę niechcący lub chcący kogoś urazić.
o tym nie słyszałem.mike10 pisze:ale teraz jak leci ta edycja z gwiazdami
jakie gwiazdy masz na myśli?
Dlaczego to niby ni są gwiazdy.Sa z nane możliwe że ni są szczególnie lubiane.No ale bez przesady.Uważasz że tylko osoba kótra jest znana na całym swiecie może być nazwana gwiazdą.To mi sie wydaje głupie.Nie mówie że ta Jolka czy Gulczas są gwiazdami bop raczej nie są.No ale np.Sasza jakis tam sukces ma na swoim koncie.Nie wim dlaczego uważasz że nie sa gwiazdami:)
ja np nie znam nikogo z wyzej wymienionych, znam ksywe Gulczas, a reszta to dla mnie biala plama. co jakos mi bolu glowy nie przysparza, zeby byc gwiazda nie wystarczy prowadzic jakis teleturniej, poszlajac sie po reality show, czy pokrecic tylkim na scenie, cos trzeba soba reprezentowac i miec cos do przekazania.mike10 pisze:Dlaczego to niby ni są gwiazdy.
teraz gwiazda jest nazywany kazdy kto ma swoej 5 minut w podrzednej stacji telewizyjnej, co zrobic, ze taka miernota jest promowana
'the road's gonna end on me.'
- majkelzawszespoko
nie napislalam tego jako wyznacznik bycia gwiazda.mike10 pisze:To,że ty ich nie znasz to nie znaczy że nie są gwiazdami.Wielu ludzi ich słucha i oni są ich idolami
zwrocilam uwage, ze trzeba byc na jakims poziomie kultury, poziomie artystycznym, byc kreatywnym, a nie byc produktem jakiegos koncernu, czy tez programu telewizyjnego. to znaczaca roznica.
a to, ze tacy ludzie maja fanow to juz tylko mozna rece zalamywac. jaki idol tacy fani ;P
'the road's gonna end on me.'
- majkelzawszespoko