Big Brother5

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
mike10

Big Brother5

Post autor: mike10 »

Hej:):)Oglada ktoś z was nową edycje Big Brothera???Ja nigdy tego nie oglądałam ale teraz jak leci ta edycja z gwiazdami to oglądam:0Nawed fajne jest.A wy lubicie to??
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

pierwsze dwie edycje były ciekawym programem i czymś zupełnie nowym.
zaciekawiło to ludzi i było przyczyną sukcesu.
pamiętam, że wówczas oglądałem regularnie.

ta ostatnia edycja natomiast jest totalną porażką telewizji, jako medium dostaraczającego ludziom rozrywki.
tra-ge-dia. a co do uczestników, to wolę się nie wypowiadać, gdyż mogę niechcący lub chcący kogoś urazić.

mike10 pisze:ale teraz jak leci ta edycja z gwiazdami
o tym nie słyszałem.
jakie gwiazdy masz na myśli?
ObrazekObrazek
mike10

No nie sa to szczególnie wielkie gwiazdy.Ale znane zą no to tak:Jolka ta co zwyciężyła w 4 edyscji,Gulczas,Kasia Nova,Sasza z The jet Set,Marcin Najman,Marcin Miller,Jarosław Jakimowicz,Anzehela Kolcova z fali zbrodni,Albert Sosnowski nenene
Jethro

Post autor: Jethro »

Powiedzmy sobie szczerze to nie są gwiazdy ;]
BB imo skończył się na pierwszej edycji
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

Zastanawiam się, co jeszcze wymyślą 'z gwiazdami' :]

.
mike10

Dlaczego to niby ni są gwiazdy.Sa z nane możliwe że ni są szczególnie lubiane.No ale bez przesady.Uważasz że tylko osoba kótra jest znana na całym swiecie może być nazwana gwiazdą.To mi sie wydaje głupie.Nie mówie że ta Jolka czy Gulczas są gwiazdami bop raczej nie są.No ale np.Sasza jakis tam sukces ma na swoim koncie.Nie wim dlaczego uważasz że nie sa gwiazdami:)
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

mike10 pisze:Dlaczego to niby ni są gwiazdy.
ja np nie znam nikogo z wyzej wymienionych, znam ksywe Gulczas, a reszta to dla mnie biala plama. co jakos mi bolu glowy nie przysparza, zeby byc gwiazda nie wystarczy prowadzic jakis teleturniej, poszlajac sie po reality show, czy pokrecic tylkim na scenie, cos trzeba soba reprezentowac i miec cos do przekazania.

teraz gwiazda jest nazywany kazdy kto ma swoej 5 minut w podrzednej stacji telewizyjnej, co zrobic, ze taka miernota jest promowana
'the road's gonna end on me.'
mike10

To,że ty ich nie znasz to nie znaczy że nie są gwiazdami.Wielu ludzi ich słucha i oni są ich idolami,których w pewien sposób naśladują.Tak jak my Michael może nie naśladujemy.Ale on jest naszym idolem.Wiec nie można ich odrazu skreślać:)Tak mi sie wydaje:)
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

mike10 pisze:Jolka ta co zwyciężyła
jolka to powinna służyć przykładem wszystkim kobietom - jak nie należy się zachowywać, czego nie robić, by być postrzeganą jako 'tympo szczała'.

powtórzę się, TRA - GE - DIA.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
homesick

mike10 pisze:To,że ty ich nie znasz to nie znaczy że nie są gwiazdami.Wielu ludzi ich słucha i oni są ich idolami
nie napislalam tego jako wyznacznik bycia gwiazda.
zwrocilam uwage, ze trzeba byc na jakims poziomie kultury, poziomie artystycznym, byc kreatywnym, a nie byc produktem jakiegos koncernu, czy tez programu telewizyjnego. to znaczaca roznica.

a to, ze tacy ludzie maja fanow to juz tylko mozna rece zalamywac. jaki idol tacy fani ;P
Jethro

Post autor: Jethro »

homesick napisała już wszystko co chciałem powiedzieć nie mam nic więcej do dodania nenene
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

Pierwsze 2 edycje rzeczywiście byłe ciekawe dalej juz było coraz gorzej...
Teraz jest poprostu nudno...

A co do tych gwiazd...dopiero po przeczytaniu tego tematu dowiedziałem sie ,że to gwiazdy
Obrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

a ja nadal nie wiem o kim wy gadacie. Jedynie mam pojęcie o Saszy z The Jet Set, a tą resztę "gwiazd" to skąd żeście wzięli?
Obrazek
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

a marcin miller to ten wokalista Boysów?
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
homesick

ja znam Marcina Mellera z Playboya, obawiam sie jednak ze to nie ten ;-)

a pies ich wszystkich ganial. ja sie czuje wieksza gwiazda od calej tej ferajny :P
ODPOWIEDZ