Wesołych Świąt...
Święta Bożego Narodzenia
Święta poza domem-załamka
I jednak nie wyleciałem
odwołali lot,lotnisko w Pyżowicach zamknięte było wczoraj....
spędzam święta w Szkocji,dobrze że mam tutaj znajomych Szkotów którzy mnie zaprosili na święta,tak to bym siedział sam jak palec ze współlokatorem...obym w środę doleciał w nocy...
Wesołych Świąt...
Wesołych Świąt...
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
No widzisz.... a ja mam zupełnie odwrotnie... spędzam święta w domu, a wolałabym być gdzieś indziej, na drugim końcu świata.... ale to życie jest dziwne...
Szczęście w nieszczęściu, bo święta spędzisz ze znajomymi... :) z pewnością będzie wesoło. ;)
Życzę Ci żeby udało Ci się złapać ten późniejszy samolot... :)
Trzymaj się. :)
Szczęście w nieszczęściu, bo święta spędzisz ze znajomymi... :) z pewnością będzie wesoło. ;)
Życzę Ci żeby udało Ci się złapać ten późniejszy samolot... :)
Trzymaj się. :)
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Eworra, jak ja Cię rozumiem, nie masz pojęcia. Moim wymarzonym miejscem na te święta byłby Madagaskar.
Ale jeśli Maro ma to szczęście i czeka na domowe święta z utęsknieniem, to tylko pozazdrościć. Uszy do góry! Bliscy na pewno będą o Tobie myśleć, nie będziesz sam!
Najgorzej mają ci, którzy nie mają do kogo tęsknić, lub ich bliscy, z którymi chcieliby spędzić święta, odtrącają ich.
Bezdomni. Lub ludzie tak biedni, że na święta mogą sobie pozwolić tylko na barszcz, ale już bez uszek. Chciałabym, żeby taki ktoś zapukał do mnie w Wigilię. Mimo, że z jednej strony trochę się tego boję - jak by to było.
Mimo wszystko chyba i tak jestem szczęściarą. Mimo tego, że chciałabym wyjechać na Madagaskar.
Ale jeśli Maro ma to szczęście i czeka na domowe święta z utęsknieniem, to tylko pozazdrościć. Uszy do góry! Bliscy na pewno będą o Tobie myśleć, nie będziesz sam!
Najgorzej mają ci, którzy nie mają do kogo tęsknić, lub ich bliscy, z którymi chcieliby spędzić święta, odtrącają ich.
Bezdomni. Lub ludzie tak biedni, że na święta mogą sobie pozwolić tylko na barszcz, ale już bez uszek. Chciałabym, żeby taki ktoś zapukał do mnie w Wigilię. Mimo, że z jednej strony trochę się tego boję - jak by to było.
Mimo wszystko chyba i tak jestem szczęściarą. Mimo tego, że chciałabym wyjechać na Madagaskar.
Chyba trochę rozumiem Maro.
Jak byłam we Francji na Erazmusie, spędziłam Wielkanoc tam, a nie w domu i z rodzicami.
Z jednej strony troche dziwnie i obco, z drugiej...było super.
Bo inaczej.
I miałam świadomość, że to tylko ten jeden raz jest tak inaczej, że to może być ciekawe doświadczenie, fajna historia do opowiadania, że doświadczę czegoś z kompletnie innej strony.
Chociaz Wielkanoc to nie Boże Narodzenie, no i to, że będę sama to była moja decyzja, a nie zamknięcie lotniska.
Maro, jak możesz, to opisz potem jak wyglądały te Święta, jestem ciekawa jak to tam jest.
Ściskam.
Jak byłam we Francji na Erazmusie, spędziłam Wielkanoc tam, a nie w domu i z rodzicami.
Z jednej strony troche dziwnie i obco, z drugiej...było super.
Bo inaczej.
I miałam świadomość, że to tylko ten jeden raz jest tak inaczej, że to może być ciekawe doświadczenie, fajna historia do opowiadania, że doświadczę czegoś z kompletnie innej strony.
Chociaz Wielkanoc to nie Boże Narodzenie, no i to, że będę sama to była moja decyzja, a nie zamknięcie lotniska.
Maro, jak możesz, to opisz potem jak wyglądały te Święta, jestem ciekawa jak to tam jest.
Ściskam.
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
To wspaniale, obyś mógł przyjechać :*
Czekam na Ciebie... wiesz o tym.
Wiem jak się tęskni gdy jest się na święta z dala od najbliższych, ale pamiętaj, że Oni zawsze są z Tobą myślami. Może to słaba pociecha ale pamiętaj nawet jeśli coś pójdzie nie tak (czego w ogóle nie życzę) to święta ze znajomymi na pewno będą super.
Buziolek i jestem z Tobą.
Czekam na Ciebie... wiesz o tym.
Wiem jak się tęskni gdy jest się na święta z dala od najbliższych, ale pamiętaj, że Oni zawsze są z Tobą myślami. Może to słaba pociecha ale pamiętaj nawet jeśli coś pójdzie nie tak (czego w ogóle nie życzę) to święta ze znajomymi na pewno będą super.
Buziolek i jestem z Tobą.

"Chciałem zmienić świat. Doszedłem jednak do wniosku, że mogę jedynie zmienić samego siebie"
- Aldous L. Huxley