a na początek to ELLO wszystkim.
Oczywiście nie michael
Oczywiście nie michael
sorry za ten nick ale nie umiałem nic wymyślić.
Na zawsze z Michaelem....
"Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera."
Albert Camus
Albert Camus
- michael4ever
Ja to bym był za tym aby kolega zmienił ten nick,zostawmy go dla Michael'a Jackson'a tego prawdziwego:)
ps.Witam,chyba najmłodszego:)
ps2.
świetny tekst:)
ps.Witam,chyba najmłodszego:)
ps2.
POP to Jackson,a Jackson to Michael.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
nie dostanę ostrzeżenia że użyłem taki nick
a na podpisem myślałem 3 godz.
tak o sobie:
uczeszczam na taniec towarzyski a jak jestem w domu to ćwiczę moonwalka i airwalka.
polubiłem michaela jacksona przez program you can dane ,a szczególnie przez Dianę Staniszewską.
interesuję się informatyką i tańcem MJ.
a na podpisem myślałem 3 godz.
tak o sobie:
uczeszczam na taniec towarzyski a jak jestem w domu to ćwiczę moonwalka i airwalka.
polubiłem michaela jacksona przez program you can dane ,a szczególnie przez Dianę Staniszewską.
interesuję się informatyką i tańcem MJ.
Albert Camus
Albert Camus
Wow, Diana odwaliła kawał dobrej roboty, że dzięki niej MJ zyskał nowego fana :) Niby o tym wiedziałam, że niektórzy ludzie zaczęli lubić MJ od kiedy ona zaczęła występować, ale... Cóż, dla mnie MJ jest taką oczywistością (nie pamiętam swoich "początków" fanowania, zawsze byłam fanką :P), że traktuję z dziecięcą ciekawością każdego, kto zainteresował się MJ.
No to z dziecięcą child-like ciekawością pytam: jak to było? zobaczyłeś dianę i poleciałeś do sklepu po płytę? :) (nie mogłam się oprzeć).
No to z dziecięcą child-like ciekawością pytam: jak to było? zobaczyłeś dianę i poleciałeś do sklepu po płytę? :) (nie mogłam się oprzeć).
to było tak oglądałem yo can dance i diana odpadła było mi strasznie żal że odpadła.więc pożyczyłem od kolegi płytę MJ i mnie on tak zafascynowałi ten jego taniec moonwalk i airwalk.(uczę się ich).zu pisze:jak to było? zobaczyłeś dianę i poleciałeś do sklepu po płytę? :)
tak to było
Albert Camus
Albert Camus