KBerserker - wedle dobrego obyczaju witam się ze wszystkimi
- KBerserker
KBerserker - wedle dobrego obyczaju witam się ze wszystkimi
Skoro panuje takie prawo na tej stronie, czuję się zobowiązana przywitać z Wami...
Więc witam.
Uważam za zbędne zanudzać wszystkich swoim opisem. Kto będzie chciał mnie poznać - niech pyta - i wtedy postaram się zaspokoić Waszą ciekawość... <choć czuję, że i tak nikt tego nie przeczyta>
Zresztą, nie ma znaczenia to jak wyglądam, ile pieniędzy, skąd jestem, ile mam lat etc.
O wiele ważniejszy jest fakt, że niedawno w moim życiu pojawił się facet, na którego punkcie oszalałam. Jak się wszyscy domyślacie - moje serce zdobył Michael Jackson.
Parę ostatnich dni to dopiero początek naszej znajomości, ale myślę, że szybko ogarnę cały fenomen tej postaci. Miło mi bedzie poznać też innych fanów tego pana.
Tym optymistycznym akcentem kończę moje powitanie.
Pozdrawiam wszystkich
Więc witam.
Uważam za zbędne zanudzać wszystkich swoim opisem. Kto będzie chciał mnie poznać - niech pyta - i wtedy postaram się zaspokoić Waszą ciekawość... <choć czuję, że i tak nikt tego nie przeczyta>
Zresztą, nie ma znaczenia to jak wyglądam, ile pieniędzy, skąd jestem, ile mam lat etc.
O wiele ważniejszy jest fakt, że niedawno w moim życiu pojawił się facet, na którego punkcie oszalałam. Jak się wszyscy domyślacie - moje serce zdobył Michael Jackson.
Parę ostatnich dni to dopiero początek naszej znajomości, ale myślę, że szybko ogarnę cały fenomen tej postaci. Miło mi bedzie poznać też innych fanów tego pana.
Tym optymistycznym akcentem kończę moje powitanie.
Pozdrawiam wszystkich
Grawitacja nie jest dostatecznym argumentem przeciwko marzeniom... (but shit happens)
- Moon_Walk_Er
- keep_the_faith
Ejjj, to miała być moja kwestiaMoon_Walk_Er pisze:KBerserker napisał:
<choć czuję, że i tak nikt tego nie przeczyta>
HA! A jednak

Witamy serdecznie

!!!!!!! http://www.fan.pl/muzyka/9S8RJ19G !!!!!!
- Speed Demon
Re: KBerserker - wedle dobrego obyczaju witam się ze wszystk
Jak zakładałem taki temat na forum to byłem mile zaskoczony i zdziwiony ilością powitań i miłymi życzeniami od starszych użytkowników:)KBerserker pisze: <choć czuję, że i tak nikt tego nie przeczyta>
Witam serdecznie
Speed Demon
- KBerserker
- Moon_Walk_Er
MJowitek pisze:Wiem, że masz siostrę, że od niej się zaraziłaś Michaelem, że masz "coś" wspólnego z Legnicą

...to ja już wiem kim jesteś

Dzieeeeeńdoooooobryyyyyy

TO. Luis Royo.MJowitek pisze:i wiedziałam co to jest to coś w Twoim avatarze, ale już zapomniałam :)