Witam- jestem Kaskon

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Kaskon

Witam- jestem Kaskon

Post autor: Kaskon »

Witam!
Nazywam sie Kasia, mieszkam w Warszawie i jestem fanka Michaela juz od 7 miesiecy. O forum wiem juz od jakiegos czasu, a postanowiłam zapisac sie na nie z okazji urodzin Michaela (wczoraj skonczyl 49 lat a ja na forum zapisalam sie dopiero dzisiaj, no ale trudno). Kocham zarowno MJ-a, jak i jego muzyke. Bede z radoscia korzystac z tego forum i czesto zagladac po nowe informacje dotyczace mojego idola! No, to tyle o mnie. Licze na cieple przyjecie... ;-)
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

a wiec, jako pierwsza witam Cie bardzo serdecznie. ciesze sie ze jest nas coraz wiecej :happy: mozesz pochwalic sie ile masz lat?
Awatar użytkownika
Kaskon

Milo mi. Za dwa miesiace i trzy dni skoncze 14.
Ostatnio zmieniony pt, 31 sie 2007, 19:25 przez Kaskon, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
keep_the_faith

Post autor: keep_the_faith »

A Twój nick czyta sie Kaskon czy Kaśkon? :knuje:

Witamy Cie serdecznie:)
Awatar użytkownika
martynka

Post autor: martynka »

Witam Cię bardzo serdecznie na forum. ;-)
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Serdecznie witamy nową fankę MJ i pozdrawiamy ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Wiec witamy Cię cieplutko ! :happy:
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Cześć, cześć!

A co się stało siedem miesięcy temu? ;-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Tomo128

Post autor: Tomo128 »

Witam serdecznie!!!!!
Tomo128
Obrazek
Awatar użytkownika
Kaskon

Moj nick czyta sie Kaśkon (jest to przezwisko nadane mi przez mojego brata). Nic sie nie stalo siedem miesiecy temu, a co sie mialo stac? (chyba, ze chodzi ci o to ze zostalam fanka MJ, bo to bylo spore wydarzenie... :))
Obrazek
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Kaskon pisze:Nic sie nie stalo siedem miesiecy temu, a co sie mialo stac? (chyba, ze chodzi ci o to ze zostalam fanka MJ, bo to bylo spore wydarzenie... :))
Moon_Walk_Er - owi chodziło o to, żebyś opowiedziała w jaki sposób i dlaczego to się stało (np. dzięki jakiemu utworowi).
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Kaskon

Aha. No tak. Wlasciwie to w moim domu od zawsze co jakis czas wspominalo sie o MJ, poniewaz moi rodzice kiedys 'nalogowo' sluchali jego muzyki. Ja jednak jakos nigdy nie zwracalam na to uwagi. Az pewnego razu mama zaczela mi na youtubie pokazywac stare klipy Beatlesow z koncertow i 'teledyskow', az pewnego razu natrafilysmy na klip piosenki 'Say, say, say'. Na poczatku chodzilo mi o Paula, ale potem zaczelam sie tez przygladac Michaelowi, ktory mnie mocno zaintrygowal. Potem zapragnelam zobaczyc 'Billie Jean', o ktorej slyszalam juz od jakiegos czasu. No i gdy mama zobaczyla ze sie troche interesuje MJ, pokazala mi jeszcze pare klipow.... Potem juz kazda kolejna piosenka pociagala za soba nastepna i nastepna, az w koncu zostalam wielka fanka Michaela! Koniec historii :)
Obrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

witam barrrdzo gorąco/a przyda sie bo zimno za oknami ;)/
Obrazek
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

hubertous pisze:Moon_Walk_Er - owi chodziło o to, żebyś opowiedziała w jaki sposób i dlaczego to się stało (np. dzięki jakiemu utworowi).
Thank You for translate me ;-)

I za opowieść też dziękuję :party:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Aguska

Post autor: Aguska »

Ciekawa ta Twoja historia :) Pozdro dla mamy!!
I przede wszytskim: witam na forum!! :mj: :mj:
Obrazek
ODPOWIEDZ