Nazywam sie Kasia, mieszkam w Warszawie i jestem fanka Michaela juz od 7 miesiecy. O forum wiem juz od jakiegos czasu, a postanowiłam zapisac sie na nie z okazji urodzin Michaela (wczoraj skonczyl 49 lat a ja na forum zapisalam sie dopiero dzisiaj, no ale trudno). Kocham zarowno MJ-a, jak i jego muzyke. Bede z radoscia korzystac z tego forum i czesto zagladac po nowe informacje dotyczace mojego idola! No, to tyle o mnie. Licze na cieple przyjecie...
Witam- jestem Kaskon
Witam- jestem Kaskon
Witam!
Nazywam sie Kasia, mieszkam w Warszawie i jestem fanka Michaela juz od 7 miesiecy. O forum wiem juz od jakiegos czasu, a postanowiłam zapisac sie na nie z okazji urodzin Michaela (wczoraj skonczyl 49 lat a ja na forum zapisalam sie dopiero dzisiaj, no ale trudno). Kocham zarowno MJ-a, jak i jego muzyke. Bede z radoscia korzystac z tego forum i czesto zagladac po nowe informacje dotyczace mojego idola! No, to tyle o mnie. Licze na cieple przyjecie...
- keep_the_faith
A Twój nick czyta sie Kaskon czy Kaśkon?
Witamy Cie serdecznie:)
Witamy Cie serdecznie:)
!!!!!!! http://www.fan.pl/muzyka/9S8RJ19G !!!!!!
- Moon_Walk_Er
Moon_Walk_Er - owi chodziło o to, żebyś opowiedziała w jaki sposób i dlaczego to się stało (np. dzięki jakiemu utworowi).Kaskon pisze:Nic sie nie stalo siedem miesiecy temu, a co sie mialo stac? (chyba, ze chodzi ci o to ze zostalam fanka MJ, bo to bylo spore wydarzenie... :))

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Aha. No tak. Wlasciwie to w moim domu od zawsze co jakis czas wspominalo sie o MJ, poniewaz moi rodzice kiedys 'nalogowo' sluchali jego muzyki. Ja jednak jakos nigdy nie zwracalam na to uwagi. Az pewnego razu mama zaczela mi na youtubie pokazywac stare klipy Beatlesow z koncertow i 'teledyskow', az pewnego razu natrafilysmy na klip piosenki 'Say, say, say'. Na poczatku chodzilo mi o Paula, ale potem zaczelam sie tez przygladac Michaelowi, ktory mnie mocno zaintrygowal. Potem zapragnelam zobaczyc 'Billie Jean', o ktorej slyszalam juz od jakiegos czasu. No i gdy mama zobaczyla ze sie troche interesuje MJ, pokazala mi jeszcze pare klipow.... Potem juz kazda kolejna piosenka pociagala za soba nastepna i nastepna, az w koncu zostalam wielka fanka Michaela! Koniec historii :)

- Moon_Walk_Er