W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Cieszę się bardzo, ze znalazłam się tutaj. Jeżeli mnie pamiętacie to miło, jeżeli nie... to przypomnę się.
Mam na imię sylwia i od 17 lat kompletnego świra na punkcie MJ`a . Na początku była to tylko dziecięca fascynacja...miałam wtedy 10 lat - potem przekształcało sie w totalny fanatyzm. W chwili obecnej jest to płomyk miłości ukryty w sercu...Tylko Michael potrafi mnie uspokoić, gdy słyszę Jego głos to mi tak jakoś ciepło i w ogóle baaaaaaardzo miło. Już nie krzyczą, nie histeryzuję, ale w dalszym ciągu ( i tak chyba zostanie) płaczę ogladając koncerty itp.
Pozdrawiam
[/b]
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Dziś postanowiłam Wam przedstawic najmłodszego fana Michaela... hihihi Oto mój Syn Maksymilian. Jeszcze będąc w brzuszku słuchał Michaela, teraz rozpoczynamy każdy dzionek od kilku spokojnych piosenek i mam wrażenie, że on doskonale już zna te utwory
Ostatnio zmieniony śr, 17 cze 2009, 12:58 przez girlfriend, łącznie zmieniany 1 raz.