W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Nazywam się Dawid i mam bzika na punkcie króla popu.
Słuchałem Michaela od dziecka razem z rodzicami (bałem się thrillera ) a potem moi rodzice o nim zapomnieli i ja też. Dopiero ok. 2 lata temu tato kupił płytę z teledyskami Number Ones i po obejrzeniu Billie Jean przypomniałem sobie kim jest Michael Jackson. Płyta z teledyskami trafiła w moje ręce. Moja młodsza siostra też go lubi .
Oprócz Michaela lubię też rysować. Najczęściej bohaterem moich rysunków jest Michael. I to chyba tyle.
Ostatnio zmieniony czw, 05 kwie 2007, 9:13 przez dawid.jackson, łącznie zmieniany 2 razy.
Annie are you ok? So annie are you ok? Are you ok Annie?
Witaj Dawidzie
Baw się dobrze i .... nie zapominaj w tej zabawie o "szczegółach" dnia codziennego
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Witaj,dawid.jackson! Kolejny młody MJówek dołącza do pokaźnego już grona!
dawid.jackson pisze:bałem się thrillera
Ja też. Rodzice zabronili mi nawet oglądać ,ale ja miałam swoje sposoby na to ,żeby upragnione "Potworzaste video"(jak to kiedyś Thrillera nazywałam) obejrzeć...
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
Czesio Dawid! Mój bracik też ma tak na imię, więc już Cię lubię Nawet zaczęłam podejrzewać braciszka, że się tu zarejestrował kiedy zobaczyłam Twojego nicka ale stanowczo zaprzecza...
nie ma sprawy tylko najpierw musze się nauczyć je tu wklejać.
BJ, w jednym z tematów napisałaś, że brakuje ci do pełnego zbioru płyt dvd, HIStory on film vol.2. Podałem ci link gdzie możesz zamówić tą płytkę.
Ja właśnie ją sobie nie dawno zamówiłem. Trzeba czekać 14-70 dni.
Trochę długo, ale warto. Są tam dwie wersje, które różnią sie spisem piosenek i opakowaniem.
Annie are you ok? So annie are you ok? Are you ok Annie?