nie bede oryginalna...
- znak wodny
nie bede oryginalna...
...pewnei jak wiekszosc forumowiczow wychowalam sie na muzyce Michaela. Ostatnio probuje skolekcjonowac jego tworczosc. ogolnie cos mnie tknelo i postanowilam odnowic wspomnienia... jkaies 5 dni temu siegnelam do nagran. co to bylo za wrazenie...! i oczywiscie teraz wzielo mnie juz na dobre...
cala moja rodzina z anim przepada, a ja z reka na SERCU moge powiedziec, ze jak w sztuce nie ma czlowieka wybitnego i tego najlepszego tak w muzyce jest nim wlasnie Michael Jckson! a ze najwiecej wyraza milczenie i wlasnie te najwazniejsze uczucia i oddanie, dlatego zamiast pisac jaki to On jest wspanialy, cudowny, niepowtarzalny, po prostu powinnam zrobic wielokropek, albo dluuuuuu...uuga spacje i to powinno wyrazic wszystko, wiec... ...:)
Ale jak na realistke przystalo- boje sie jednego... Michael moglby zyc wiecznie, bo drugiego takiego sie nie spodziewajmy... ;(((...
cala moja rodzina z anim przepada, a ja z reka na SERCU moge powiedziec, ze jak w sztuce nie ma czlowieka wybitnego i tego najlepszego tak w muzyce jest nim wlasnie Michael Jckson! a ze najwiecej wyraza milczenie i wlasnie te najwazniejsze uczucia i oddanie, dlatego zamiast pisac jaki to On jest wspanialy, cudowny, niepowtarzalny, po prostu powinnam zrobic wielokropek, albo dluuuuuu...uuga spacje i to powinno wyrazic wszystko, wiec... ...:)
Ale jak na realistke przystalo- boje sie jednego... Michael moglby zyc wiecznie, bo drugiego takiego sie nie spodziewajmy... ;(((...
"To dar i przekleństwo" lD
- Secret Man
Witaj w naszych skromnych progach :)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- Michalinka
Witaj! Miło, znów powitać kogoś nowego...
Błagam o husteczke
jejku... :-( jak mnie to wzruszyło jak to przeczytałam... Czasem jak tak sobie myśle to tak się czuje jakbym miała się za chwile rozpłakać...znak wodny pisze:Ale jak na realistke przystalo- boje sie jednego... Michael moglby zyc wiecznie, bo drugiego takiego sie nie spodziewajmy... ;(((...
Właśnie... Jest JEDYNYM ARTYSTĄ, którego pokochałam z całego serca, za takiego jakim jest. NIKT go nie zastąpi, nikt taki już się nie narodzi...znak wodny pisze:Michael moglby zyc wiecznie, bo drugiego takiego sie nie spodziewamy... ;(((...
Błagam o husteczke

Who's bad?
- BillieJean
Witaj znak wodny (?)
, mogłabyś napisać jak się nazywasz, bo ciężko jest się do ciebie zwracać po nicku:)
życzę miłego postowania!

Shame on you.
Edit ->
i jeszcze ty?!
Lord help me

życzę miłego postowania!
Michalinka pisze:jakbym miała się za chwile rozpłakać...
Jesteś oficjalnie winna przygnębiania współ forumowiczówjolene_ pisze:I uroniłam kilka łez...

Shame on you.
Edit ->
Mnie jakoś często nachodzą takie myśli. Zastanawiam się ile jeszcze Michael pożyje, albo jak będę płakać jak będzie jego pogrzeb.
i jeszcze ty?!
Lord help me
Ostatnio zmieniony ndz, 18 mar 2007, 15:31 przez BillieJean, łącznie zmieniany 1 raz.
- Moon_Walk_Er
Witaj! Miło widzieć kolejną MJówkę, ale - na Vlada Draculę! - przestań nam od progu ludzi dołowac!
Baw się dobrze, bo nasz idol to jeszcze całkiem niezłe ziółko jest i jeszcze trochę czasu światem pokręci! A jak on świata do góry nogami nie postawi to my to zrobimy za niego! Mam nadzieję, ze bedziesz tego częścią 
Jeszcze raz: baw sie dobrze, nie podpadaj mrocznej, ale jakże kochanej zarazem "górze"
, pisz, udzielaj się i zacieśniaj miedzyMJówkowe więzi!
...pzdr
siadeh_the_vampire

Jeszcze raz: baw sie dobrze, nie podpadaj mrocznej, ale jakże kochanej zarazem "górze"

...pzdr
siadeh_the_vampire
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
- znak wodny
hehe
Jak tu ladnie witacie, tak mi dobrze sie zrobilo
Milo mi, Monika jestem
a ten "znak wodny" to z natchnienia powstal
Nie chce juz nawijac do tych BE mysli, ale wlasnie slona kulka zamoczyla mi zeszyt od ang... dobra, dobra, nie wazne
Dziekuje za przywitanie, z checia wlacze sie w dyskusje, to juz wasza wina, ze bedziecie skazani na czytanie moich bzdur
heya
swietna ikonka, idealnie Michael, ten wlos! papa
Jak tu ladnie witacie, tak mi dobrze sie zrobilo

Milo mi, Monika jestem

Nie chce juz nawijac do tych BE mysli, ale wlasnie slona kulka zamoczyla mi zeszyt od ang... dobra, dobra, nie wazne
Dziekuje za przywitanie, z checia wlacze sie w dyskusje, to juz wasza wina, ze bedziecie skazani na czytanie moich bzdur

"To dar i przekleństwo" lD
- Moon_Walk_Er
- MJfanTASTIC