nie bede oryginalna...

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
znak wodny

nie bede oryginalna...

Post autor: znak wodny »

...pewnei jak wiekszosc forumowiczow wychowalam sie na muzyce Michaela. Ostatnio probuje skolekcjonowac jego tworczosc. ogolnie cos mnie tknelo i postanowilam odnowic wspomnienia... jkaies 5 dni temu siegnelam do nagran. co to bylo za wrazenie...! i oczywiscie teraz wzielo mnie juz na dobre...

cala moja rodzina z anim przepada, a ja z reka na SERCU moge powiedziec, ze jak w sztuce nie ma czlowieka wybitnego i tego najlepszego tak w muzyce jest nim wlasnie Michael Jckson! a ze najwiecej wyraza milczenie i wlasnie te najwazniejsze uczucia i oddanie, dlatego zamiast pisac jaki to On jest wspanialy, cudowny, niepowtarzalny, po prostu powinnam zrobic wielokropek, albo dluuuuuu...uuga spacje i to powinno wyrazic wszystko, wiec... ...:)

Ale jak na realistke przystalo- boje sie jednego... Michael moglby zyc wiecznie, bo drugiego takiego sie nie spodziewajmy... ;(((...
"To dar i przekleństwo" lD
Awatar użytkownika
Secret Man

Post autor: Secret Man »

--
Ostatnio zmieniony sob, 24 lis 2012, 22:44 przez Secret Man, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Witaj w naszych skromnych progach :)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Spearmint

Post autor: Spearmint »

Hej! :mj:
znak wodny pisze:ogolnie cos mnie tknelo i postanowilam odnowic wspomnienia... jkaies 5 dni temu siegnelam do nagran. co to bylo za wrazenie...! i oczywiscie teraz wzielo mnie juz na dobre...
Good for ya! :happy:
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
Awatar użytkownika
Michalinka

Post autor: Michalinka »

Witaj! Miło, znów powitać kogoś nowego...
znak wodny pisze:Ale jak na realistke przystalo- boje sie jednego... Michael moglby zyc wiecznie, bo drugiego takiego sie nie spodziewajmy... ;(((...
jejku... :-( jak mnie to wzruszyło jak to przeczytałam... Czasem jak tak sobie myśle to tak się czuje jakbym miała się za chwile rozpłakać...
znak wodny pisze:Michael moglby zyc wiecznie, bo drugiego takiego sie nie spodziewamy... ;(((...
Właśnie... Jest JEDYNYM ARTYSTĄ, którego pokochałam z całego serca, za takiego jakim jest. NIKT go nie zastąpi, nikt taki już się nie narodzi...
Błagam o husteczke :smutek:
Obrazek
Who's bad?
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Witaj!

Ja dziś o tym właśnie myślałam.. I uroniłam kilka łez...
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Witaj znak wodny (?) :wariat: , mogłabyś napisać jak się nazywasz, bo ciężko jest się do ciebie zwracać po nicku:)

życzę miłego postowania!

Michalinka pisze:jakbym miała się za chwile rozpłakać...
jolene_ pisze:I uroniłam kilka łez...
Jesteś oficjalnie winna przygnębiania współ forumowiczów :wariat:
Shame on you.

Edit ->
Mnie jakoś często nachodzą takie myśli. Zastanawiam się ile jeszcze Michael pożyje, albo jak będę płakać jak będzie jego pogrzeb.

i jeszcze ty?!

Lord help me
Ostatnio zmieniony ndz, 18 mar 2007, 15:31 przez BillieJean, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Chocolate

Post autor: Chocolate »

Witam Cię! Mnie jakoś często nachodzą takie myśli. Zastanawiam się ile jeszcze Michael pożyje, albo jak będę płakać jak będzie jego pogrzeb. No, ale staram się pocieszać, że nie jest jeszcze stary, a przed nami nowa płyta.
somewhere
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Heja banana! :mj:

Witam kolejną forumowiczkę :-)
ObrazekObrazek
Chocolate

Post autor: Chocolate »

Taaa..wiem, dziwna jestem, ale chyba do tego trzeba się przyzwyczaić xP
somewhere
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Witaj! Miło widzieć kolejną MJówkę, ale - na Vlada Draculę! - przestań nam od progu ludzi dołowac! ;-) Baw się dobrze, bo nasz idol to jeszcze całkiem niezłe ziółko jest i jeszcze trochę czasu światem pokręci! A jak on świata do góry nogami nie postawi to my to zrobimy za niego! Mam nadzieję, ze bedziesz tego częścią :party:
Jeszcze raz: baw sie dobrze, nie podpadaj mrocznej, ale jakże kochanej zarazem "górze" :smiech: , pisz, udzielaj się i zacieśniaj miedzyMJówkowe więzi!

...pzdr
siadeh_the_vampire
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
znak wodny

Post autor: znak wodny »

hehe

Jak tu ladnie witacie, tak mi dobrze sie zrobilo :wariat:
Milo mi, Monika jestem :macha: a ten "znak wodny" to z natchnienia powstal glupija
Nie chce juz nawijac do tych BE mysli, ale wlasnie slona kulka zamoczyla mi zeszyt od ang... dobra, dobra, nie wazne
Dziekuje za przywitanie, z checia wlacze sie w dyskusje, to juz wasza wina, ze bedziecie skazani na czytanie moich bzdur :-) heya :dance: swietna ikonka, idealnie Michael, ten wlos! papa
"To dar i przekleństwo" lD
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

A skąd jesteś Moniko???
ObrazekObrazek
Luth

Post autor: Luth »

Witaj Moniko
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

znak wodny pisze:cala moja rodzina z anim przepada
to pozazdrościć rodzinki, możesz sobie używać z MJ'em ile wlezie ;-)
Witaj!
Ain't no sunshine when he's gone...
ODPOWIEDZ