W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
A więc tak,
Jestem Ewa, mieszkam w Bytomiu, mam 14 lat i yyy.... uwielbiam Michaela Jacksona .
Moja historia zaczęła się od programu na TVN STYLE: "101 największych metamorfoz gwiazd" (Michael zajął w nim II. miejsce).
A ja postanowiłam sprawdzić za co niektórzy ludzie go tak uwielbiają, a inni znowu nie cierpią. Zaczęłam słuchać jego piosenek, oglądać teledyski, czytać wywiady, no i... tak jakoś zostało:-)
Poza Michaelem słucham Alexz Johnson i kilku innych wykonawców. Lubię jeszcze mangę, filmy Disneya, tańczyć, rysować i wiele różnych rzeczy.
No i to by było na tyle
Ostatnio zmieniony pn, 16 kwie 2007, 19:42 przez Mi_Sz_eL, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi_Sz_eL pisze:Zaczęło się od programu na TVN STYLE: "101 największych metamorfoz gwiazd". Oczywiście wszyscy wiedzą, że Michael zajął II. miejsce.
A my wszyscy myśleliśmy że ten program zadziała zupełnie odwrotnie....
I jeszcze na koniec:
Serdecznie gratulacje i podziękowania dla producentów programu "101 największych metamorfoz gwiazd" za zmajkelizowanie kolejnej osoby
a właśnie...w twoim profilu napisane jest że urodziłaś się 29 sierpnia - to prawda? (tak jak Michael... )
Witaj! No prosze...Michael jest geniuszem bez dwóch zdań - nawet nieprzychylne mu produkcje naganiają mu fanów!
Baw sie dobrze, bądź grzeczna (ale bez przesady! ) , ucz sie o Michaelu z samego źródła (czyli od nas )i zostań z nami, jak najdłużej!
...pzdr
siadeh_the_vampire
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
Mi_Sz_eL pisze:Zaczęło się od programu na TVN STYLE: "101 największych metamorfoz gwiazd".
A jednak ten ***** (głupi) program przyciągnął nam jeszcze jedną fankę...
Chcą ludziom Michaela obrzydzić, a tu skutek jest wręcz przeciwny
Jak nie kijem to pałką! :]
Także witam jeszcze raz i zachęcam do peplania z nami
Mi_Sz_eL pisze:A i jeszcze rysuję<podobno fajnie >
No to witam kolejną uzdolniono plastycznie osobę :) /na marginesie - ja to urodzone beztalencie nie tylko plastyczne/
Jeśli masz odwagę dzielić się swoimi pracami, to śmiało...a to pierwszy krok do zaimponowania starym wyjadaczom tudzież mafijnym krwiopijcom wyżerających to forum
Rozgość się ;)
edit -> a można wiedzieć kto zajął I?
Ostatnio zmieniony sob, 17 mar 2007, 22:27 przez cicha, łącznie zmieniany 2 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Witaj witaj,Mi_Sz_eL! Baw się dobrze (o to tutaj nie trudno ),pogłebiaj swoją wiedzę o Michaelu i to bardzo fajnie,że masz talent plastyczny(ja nie mam ).
jolene_ pisze:Ohh a twórcy tego programu zdawało się że starali się obrzydzić ludziom Michaela. I im nie poszło ;]
...Z Archiwum Paradoks.... )
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."