Chocolate wita forumowiczów !
Chocolate wita forumowiczów !
Hej ! Tak naprawdę to mam na imię Magda i chodzę do klasy 2 gim. Nick mam taki, a nie inny, ponieważ kocham czekoladę pod każdą postacią ;) Fanką MJa jestem.. hmmm.. od miesiąca ? (wiem, strasznie krótko) Ominęłam lata ’80 i ’90 i przechodzę teraz tzw. ''kurs przyspieszony''. Przyznam, że jak byłam młodsza to lubiłam słuchać Michaela, ale szczerze mówiąc za bardzo nie wiedziałam kto to jest. Nie wiem, miałam wtedy może 5,6 lat ? Potem miałam przerwę, aż w końcu stałam się fanką =] Na to forum trafiłam przypadkowo wpisując z ciekawości w Google ''Michael Jackson''. Potem wiecie, pokazał mi się link i dalej poszło. Muszę przyznać, że to forum bardzo przybliżyło mi postać Michaela, chociaż i tak jest dla mnie jedną wielką zagadką. Dowiedziałam się tu dużo np. jeśli chodzi o vitiligo.
Mam nadzieję, że miło spędzę tu z wami czas, gdyż widzę, że przebywają tu bardzo sympatyczni ludzie :) Od tego forum zdążyłam się już uzależnić, więc będę wpadać często.
Witam jeszcze raz i pozdrawiam !
Mam nadzieję, że miło spędzę tu z wami czas, gdyż widzę, że przebywają tu bardzo sympatyczni ludzie :) Od tego forum zdążyłam się już uzależnić, więc będę wpadać często.
Witam jeszcze raz i pozdrawiam !
somewhere
Witaj czekoladko! Czy istnieją na świecie ludzie nielubiący czekolady??
Baw sie dobrze, a - wierz mi - o zabawe u nas nie trudno
Udzielaj się i pogrążaj w tym uzaleznieniu...chociaż zerknąc czasem co się dzieje poza forum tez mozna...od czasu do czasu 
WITAM!
...pzdr
siadeh_the_vampire

WITAM!
...pzdr
siadeh_the_vampire
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
- Michalinka
- Moon_Walk_Er
Waitam Cię Magdo, moja równieśniczko :]Chocolate pisze:Hej ! Tak naprawdę to mam na imię Magda i chodzę do klasy 2 gim.
Majkelizacja - kurs przyspieszony - podoba mi sięChocolate pisze:przechodzę teraz tzw. ''kurs przyspieszony''

Czyli, że zacząłaś od tego, od czego powinnaśChocolate pisze:Dowiedziałam się tu dużo np. jeśli chodzi o vitiligo.

Have Fun with us

Pozdr :}
Moje uszanowanie <kłania się i zaraz rzuci kapelusz w tłum:)>Moon_Walk_Er pisze:Chocolate napisał:
Hej ! Tak naprawdę to mam na imię Magda i chodzę do klasy 2 gim.
Waitam Cię Magdo, moja równieśniczko :]
To podobnie jak jaChocolate pisze:Od tego forum zdążyłam się już uzależnić

"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
przywróci nam zdolność
- BillieJean
- Moon_Walk_Er
Można można...Chocolate pisze:Ja to już się chyba zMajkelizowałam aż za bardzo (jeżeli wogóle tak można)

Bez przesady...Ale ostatecznie,ze mną jest tak samo...Po prostu nie da się ze mną żyć. Tylko ten Michael i Michael. Mam nadzieję, że niedługo troszkę przystopuję xP

"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
przywróci nam zdolność
- BillieJean
- Moon_Walk_Er