W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Cześć! Mam na imie piotrek mam 11 lat kocham Michaela Jacksona
jak ktoś sie smieje z niego to mieszkam w Wieluniu interesuje sie komórkami i elektronika lubie jezdzic na rowerze
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
M.Dż.* pisze:Mam nadzieję, że żadna MJówka nie ucierpi
Prawdziwe MJówki nie śmieją się z Michaela - więc żadnego zagrożenia nie ma
Oj nie nie nie- nie śmieją się fanatycy
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
M.Dż.* pisze:Oj nie nie nie- nie śmieją się fanatycy
Nie śmieją się fani i fanatycy no chyba że z rzeczy dotyczących Michaela - nigdy z niego samego. A może poprostu jestem już tak zaślepiona fanatyzmem że nie wiem o czym mówie, eh co zrobić
BillieJean pisze: Nie śmieją się fani i fanatycy no chyba że z rzeczy dotyczących Michaela - nigdy z niego samego. A może poprostu jestem już tak zaślepiona fanatyzmem że nie wiem o czym mówie, eh co zrobić
Maro pisze:Ale garnitur to inny mógł ubrac bo jak w pidżamie wygląda:)
BillieJean pisze:Daj spokój - jest uroczy
Malwina24 pisze:Jezu SUPER fotki i taki śmieszne - szczególniue ten garniak , no jak Boga kocham mógł już sobie darować i inny założyć .
Malwina24 pisze:no ja bym tego dziełem nie nazwała !
siadeh_ pisze:Michael po prostu wygląda ok i momentami nawet nie zauwazam tej koszmarnej fryzury
M.Dż.* pisze:Zwróć Kiniu, uwagę, że i ona się jakoś tak dziwnie za Michael'em oglądała- może ją lewki rozczuliły tak samo, jak nas?
A mimo to nie uważam, zeby ktokolwiek z powyżej zacytowanych nie byl fanem Michael'a
Krytykowanie stroju, to krytykowanie gustu Michael'a, więc Billie Jean, chyba nie jesteś "zaślepiona fanatyzmem" - i tak trzymaj
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
M.Dż.* pisze:BillieJean napisał:
Daj spokój - jest uroczy
widzisz że go bronie
garnitur w lewki był najbardziej urocza rzeczą jaką w życiu widziałam
No dobra ale koniec tego off topa od kolegi odwracamy uwage...