-RAY PRZYSZEDL SIE PRZYWITAC :) !
-RAY PRZYSZEDL SIE PRZYWITAC :) !
Witam wszystkich fanów !!!
Mam na imie Daniel i jestem 20letnim zagorzalym fanem MJ'a !
Jego osobą a przedewszystkim muzyka zaczalem interesowac sie 10 lat temu :) Kiedy to pierwszy raz moj kumpel z podstawowki pokazal mi klip MJ'a - bylem zszokowany ze tak mozna tanczyc i spiewac :) W pozniejszch latach szalenstwo i euforia troche przycichly.
Ale ostatnio moja uwage przykuly informacje ze w '07 ma wydac nowa plyte. Od tego momentu szczegolowo sledze wszystkie informacje na jego temat.
W sumie nie wiem czemu tak pozno znalazlem to forum :) ale jak to sie mowi "lepiej pozno niz w cale !"
Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam !
[/url]
Mam na imie Daniel i jestem 20letnim zagorzalym fanem MJ'a !
Jego osobą a przedewszystkim muzyka zaczalem interesowac sie 10 lat temu :) Kiedy to pierwszy raz moj kumpel z podstawowki pokazal mi klip MJ'a - bylem zszokowany ze tak mozna tanczyc i spiewac :) W pozniejszch latach szalenstwo i euforia troche przycichly.
Ale ostatnio moja uwage przykuly informacje ze w '07 ma wydac nowa plyte. Od tego momentu szczegolowo sledze wszystkie informacje na jego temat.
W sumie nie wiem czemu tak pozno znalazlem to forum :) ale jak to sie mowi "lepiej pozno niz w cale !"
Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam !
[/url]
- BillieJean
- Moon_Walk_Er
Zapewniam Cie ze jest mnostwo fanow MJ'a, ktorzy z niecierpliwoscia czekaja na jego nowy album, a wtedy dopiero zacznie sie szalenstwo !BillieJean pisze: [kolejny fan na forum - ukryty gdzieś przez ostatnie pare lat...widzicie, są jeszcze ludzie tak samo zakręceni jak my którzy nie koniecznie wchodzą na to forum...]
Zapomnialem jeszcze dodac ze to forum jest poprostu swietne ! Jest tu tyle informacji, plikow, historyjek ze to sie w glowie nie miesci :) Musze sie szybko wziasc za czytanie i to jakos ogarnac :)
Ups! Rodzice nas za to nie polubią-ray pisze:Zapomnialem jeszcze dodac ze to forum jest poprostu swietne ! Jest tu tyle informacji, plikow, historyjek ze to sie w glowie nie miesci :) Musze sie szybko wziasc za czytanie i to jakos ogarnac :)

Najpierw powiedzą, że się zmieniłeś, że zachowujesz się dziwnie, a potem stwierdzą, że Twoją duszę opanowała jakaś sekta

Ale co tam!
Kop, wertuj i poznawaj, bo jest co!

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- BillieJean
M.Dż.* -M.Dż.* pisze:Ups! Rodzice nas za to nie polubią
Najpierw powiedzą, że się zmieniłeś, że zachowujesz się dziwnie, a potem stwierdzą, że Twoją duszę opanowała jakaś sekta

A wiesz że to prawda?
no może nie mówią tego w moim przypadku rodzice (oni zostali zmajkelizowani na samym początku*) ale reszta rodziny i znajomi już mi wspomnieli kilka razy że mam jakiś poważny mentalny problem

*To jest właśnie najlepszy sposób na wszystkie ewentualne problemy - jak najszybsza majkelizacja otoczenia

"Majkelizacja otoczenia" - podoba mi sie ! :-D
Witaj Danielu! Po tym forum mozesz spokojnie chodzic tylem... To nawet wskazane czasem, dla lepszego zrozumienia tego, co niektórzy piszą
...pzdr
siadeh_MJówka_łódzko_nieludzka_
Witaj Danielu! Po tym forum mozesz spokojnie chodzic tylem... To nawet wskazane czasem, dla lepszego zrozumienia tego, co niektórzy piszą

...pzdr
siadeh_MJówka_łódzko_nieludzka_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
"Majkelizacja otoczenia" - dobrze powiedziane, ja juz zaczolem wkrecac moich przyjaciol w MJowanie. Nie mam wokol siebie zadnych przeciwnikow jego osoby wiec jest mi latwo :)siadeh_ pisze:"Majkelizacja otoczenia" - podoba mi sie ! :-D
Niech Majkelizacja idzie naprzod a na jego najblizszym koncercie w Polsce (rozmarzylem sie) bedzie 200 tys zagorzalych fanow !!:D