-RAY PRZYSZEDL SIE PRZYWITAC :) !

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
-ray

-RAY PRZYSZEDL SIE PRZYWITAC :) !

Post autor: -ray »

Witam wszystkich fanów !!!
Mam na imie Daniel i jestem 20letnim zagorzalym fanem MJ'a !
Jego osobą a przedewszystkim muzyka zaczalem interesowac sie 10 lat temu :) Kiedy to pierwszy raz moj kumpel z podstawowki pokazal mi klip MJ'a - bylem zszokowany ze tak mozna tanczyc i spiewac :) W pozniejszch latach szalenstwo i euforia troche przycichly.
Ale ostatnio moja uwage przykuly informacje ze w '07 ma wydac nowa plyte. Od tego momentu szczegolowo sledze wszystkie informacje na jego temat.
W sumie nie wiem czemu tak pozno znalazlem to forum :) ale jak to sie mowi "lepiej pozno niz w cale !"
Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam !
[/url]
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Witaj!

[kolejny fan na forum - ukryty gdzieś przez ostatnie pare lat...widzicie, są jeszcze ludzie tak samo zakręceni jak my którzy nie koniecznie wchodzą na to forum... :dance: ]
Obrazek
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Witam Cię, Danielu :]
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Witaj -ray :-)
Miło Cię tu widzieć- mam nadzieję, że wspólnie doczekamy nowego albumu Michael'a- może jeszcze w tym roku (powiało optymizmem) ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
-ray

BillieJean pisze: [kolejny fan na forum - ukryty gdzieś przez ostatnie pare lat...widzicie, są jeszcze ludzie tak samo zakręceni jak my którzy nie koniecznie wchodzą na to forum... :dance: ]
Zapewniam Cie ze jest mnostwo fanow MJ'a, ktorzy z niecierpliwoscia czekaja na jego nowy album, a wtedy dopiero zacznie sie szalenstwo !

Zapomnialem jeszcze dodac ze to forum jest poprostu swietne ! Jest tu tyle informacji, plikow, historyjek ze to sie w glowie nie miesci :) Musze sie szybko wziasc za czytanie i to jakos ogarnac :)
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

-ray pisze:Zapomnialem jeszcze dodac ze to forum jest poprostu swietne ! Jest tu tyle informacji, plikow, historyjek ze to sie w glowie nie miesci :) Musze sie szybko wziasc za czytanie i to jakos ogarnac :)
Ups! Rodzice nas za to nie polubią :party:
Najpierw powiedzą, że się zmieniłeś, że zachowujesz się dziwnie, a potem stwierdzą, że Twoją duszę opanowała jakaś sekta :diabel:
Ale co tam!
Kop, wertuj i poznawaj, bo jest co! :jachce:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
-ray

No dokladnie, moja mama juz sie krzywo patrzy jak widzi ze po domu zamiast chodzic normalnie to chodze tylem (czyt. moonwalk'iem) :)
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Moja rada- nie przejmuj się, przejdzie jej (Tobie raczej nie) :party:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

M.Dż.* pisze:Ups! Rodzice nas za to nie polubią
Najpierw powiedzą, że się zmieniłeś, że zachowujesz się dziwnie, a potem stwierdzą, że Twoją duszę opanowała jakaś sekta
M.Dż.* - :smiech:
A wiesz że to prawda?
no może nie mówią tego w moim przypadku rodzice (oni zostali zmajkelizowani na samym początku*) ale reszta rodziny i znajomi już mi wspomnieli kilka razy że mam jakiś poważny mentalny problem :crazy:

*To jest właśnie najlepszy sposób na wszystkie ewentualne problemy - jak najszybsza majkelizacja otoczenia :wariat:
Obrazek
Luth

Post autor: Luth »

Witka ^^
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

BillieJean pisze:M.Dż.* - :smiech:
A wiesz że to prawda?
No, wiem, wiem....
A co myślisz- że ja z kapusty wyskoczyłam? :party:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

Witam serdecznie nowego fana Króla Popu , mam nadzieje ,że Ci dobrze z nami będzie i ,że dzięki takim forum poznasz twórczość jak i samego Michaela od podszewki nenene Pozdrawiam serdecznie !!! Miło Ci widzieć wśród Nas ....
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

"Majkelizacja otoczenia" - podoba mi sie ! :-D
Witaj Danielu! Po tym forum mozesz spokojnie chodzic tylem... To nawet wskazane czasem, dla lepszego zrozumienia tego, co niektórzy piszą ;-)

...pzdr
siadeh_MJówka_łódzko_nieludzka_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Cześć :)
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
-ray

siadeh_ pisze:"Majkelizacja otoczenia" - podoba mi sie ! :-D
Witaj Danielu! Po tym forum mozesz spokojnie chodzic tylem... To nawet wskazane czasem, dla lepszego zrozumienia tego, co niektórzy piszą ;-)
"Majkelizacja otoczenia" - dobrze powiedziane, ja juz zaczolem wkrecac moich przyjaciol w MJowanie. Nie mam wokol siebie zadnych przeciwnikow jego osoby wiec jest mi latwo :)

Niech Majkelizacja idzie naprzod a na jego najblizszym koncercie w Polsce (rozmarzylem sie) bedzie 200 tys zagorzalych fanow !!:D
ODPOWIEDZ