ps.Zapraszam do działu /rentgen/ jest tam umieszczony wywiad z Willy'im który sie nie ukazał bo strona była zdjęta z serwera
World Music Awards 2006 z TVP1 część druga
World Music Awards 2006 z TVP1 część druga
Wrzuciłem na Megaupload zgrane wczoraj przez ze mnie WMA,zapraszam na stronę www.eyeofking.prv.pl do działu download.Jakość dośc dobra,tylko dźwięk się coś źle nagrał ale jest w porządku.Miłego oglądania.
ps.Zapraszam do działu /rentgen/ jest tam umieszczony wywiad z Willy'im który sie nie ukazał bo strona była zdjęta z serwera
Ostatnio zmieniony pn, 25 gru 2006, 12:23 przez Maro, łącznie zmieniany 1 raz.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Buszmen to może zrobimy nast. razem tak że damy linki a hasło do rozpakowania się poda przy napisaniu posta:-)Buszmen pisze:Witamy na MJPT, kilkadziesiąt wyświetleń i ani jednego dziękuję.![]()
Buszmen pisze: Dzięki Maro!
Niema za co
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
To niestety stary problem wielu fanów- poczucie, że wszystko się należyBuszmen pisze:Witamy na MJPT, kilkadziesiąt wyświetleń i ani jednego dziękuję.![]()
Do wielkich "ściągaczy" nie należę, rzadko coś ściągam, teraz pewnie też sobie daruję, ale koleżeńskość i pracę Maro doceniam.
Dziękuję w imieniu swoim i innych MJówek
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- girlfriend
DziałaMatisse J pisze:HEj,
Maro , dlaczego mi wyskakuje ,że podana strona nie istnieje?
;(
- majkelzawszespoko
- For-Example
Tylko weź pod uwagę że plik który wrzuciłem na serwer ma po rozpakowaniu
500 mb,nie którzy tak jak ja mogą ściągać max 300 mb w 1 pliku,niewiem tobie nigdy nic nie działa jak ściągasz,jakoś inni problemów takich nie mają.Może masz jakiegoś neta nie fartownego bądź starą wersje winRara.Ktoś też ma też takie problemy z tyh co pobrali??
500 mb,nie którzy tak jak ja mogą ściągać max 300 mb w 1 pliku,niewiem tobie nigdy nic nie działa jak ściągasz,jakoś inni problemów takich nie mają.Może masz jakiegoś neta nie fartownego bądź starą wersje winRara.Ktoś też ma też takie problemy z tyh co pobrali??
- majkelzawszespoko
- For-Example
No mozliwe w sumie ze to wina neta albo programu.. ale kurde wkurza mnie to bo faktycznie nie zdarza sie to u mnie po raz pierwszy.. dlatego zawsze mam pretensje do calego swiata jak jest cos fajnego udostepnione tylko w rarze :D :) bo wiem z gory ze pewnie beda trudnosci z rozpakowaniem.. hehe ale spoko ..trudno - sciagne sobie u kogos innego i nagram na cd :)