Zajebiście mu wyszło
Borys Szyc śpiewa Man In The Mirror u Wojewódzkiego
Borys Szyc śpiewa Man In The Mirror u Wojewódzkiego
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- Moon_Walk_Er
Jeżeli ktoś oglądał program Kuby Wojewódzkiego w całości, to wie, że Borys Szyc zabiera się za nagrywanie płyty, głównie z coverami. Nie wspomniano nic co prawda o nagraniu Man in the mirror, za to pojawi się I'll be there - Borys jednak nie będzie śpiewać partii Michaela, a zrobi to za niego kobieta.
Zobaczymy. Mnie ten pan po przesłuchaniu zaprezentowanych jeszcze chociażby Purple Rain Prince'a, nie przekonuje. Nagrałem zresztą ten fragment - zamieszczę, jak tylko wyedytuję.
Zobaczymy. Mnie ten pan po przesłuchaniu zaprezentowanych jeszcze chociażby Purple Rain Prince'a, nie przekonuje. Nagrałem zresztą ten fragment - zamieszczę, jak tylko wyedytuję.
- Moon_Walk_Er
Aha... Ja jednak jestem sceptycznie do tego nastawiony - z jednej strony fajnie, że ktoś tak sławny jak Borys Szyc lubi piosenki Michael'a, a z drugiej znowu strony chce poprawiać coś jest zrobione świetnie( no w końcu przez samego Króla). Jeśli mu wyjdzie no to ok, ale jeśli nie to spaprze całą piosenkę...Maro pisze:Bo coś tam ma nagrywac płyte z coverami różnych artystów....