W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
hey witajcie MJowska brać! Jestem Izzis from Poland, podlglądam was już od dłuższego czasu ale nigdy się nie zdecydowałam zarejestrować, moze dlatego ze jestem dość aktywna na innym forum (MJFC). To jak, przywitacie mnie koledzy? Obiecuję być miła i grzeczna
"...now there's a lesson to learn, stories are twisted and turned..."
hmm... coś więcej? okay, więc jestem juz nie najmłodsza, MJ jest moim idolem od lat mniej więcej 18 a pierwszym zauroczeniem z nim związanym był album BAD. I ciągle jestem wierna!
Mam wielu przyjaciół fanów na całym świecie, jednak rzadnych w Polsce.. PRAGNĘ TO ZMIENIĆ! Czy coś jeszcze powinnam dodać??? Aaaah , dziękuję za miłe powitanie!
ze Śląska może tak, ale dolnego (choć jedne źródła podają że Kalisz to Wielkopolska, inne nalegają że to Dolny Śląsk, ja tam wiem swoje LOL) i do Dąbrowy Górniczej to mam za 3 godz jazdy samochodem Zadowala mnie na szczęście znajomość chociażby internetowa gdyż sama jestem osobą dość zabieganą i łatwiej mnie spotkać online niż osobiście heheh Zrobiłam sobie Home Sweet Home na międzynarodowym forum MJa i myślałam że tu w naszym pięknym kraju fani już wymarli i zostałam sama.. na szczęście pomagacie mi na nowo uwierzyć, nie jestem sama!!!
No, dobrze, Izzis
Skoro obiecujesz być grzeczna to....
WITAAAAAAAAAAAAAAMY !
(P.S. Do psotników też nic nie mamy, byleby nie przekraczali pewnych granic )
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"