Buszmen is back?

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Buszmen

Buszmen is back?

Post autor: Buszmen »

Po wielu wzlotach i upadkach postanowiłem spróbować ponownie swoich sił na tym forum. Tym co mnie nie znają parę słów o mnie:

Jestem Buszmen, 22 lata, miejsce zamieszkanie: Sarnów, obok Będzina, obok Sosnowca, obok Katowic. Jestem fanem od hohoho (no gdzieś kilkunastu lat). Mam swój wkład w historię tej strony i forum, mimo że ta historia zakończyła się jakiś czas temu. Współpracowałem z Rafałem (Majkelem) przez parę lat, byłem twórcą i administratorem drugiego wcielenia forum (to jest trzecie). Później coś mi na mózg padło i wszystko sobie tutaj popsułem.

Ninniejszym chciałbym jeszcze raz PRZEPROSIĆ wszystkie osoby urażone i mam nadzieję, że jakoś uda mi się to wszystkim wynagrodzić.

Po tym nieszczęsnym urazie założyłem własną międzynarodową stronkę z multimediami Michaela Jacksona (http://www.mjmedia.musialek.boo.pl). Mam też tam własne forum, ale prawie wszystko jest po angielsku.

Aktualnie zaangażowałem się w projekt DarioDavisa nad albumem z remixami. Sam remixuję Jacksona od paru lat, wszystkie moje twory można ściągnąć z mojej strony.

Co tam jeszcze....sygnaturki ew. robię w wolnym czasie.
Posiadam sporą kolekcję multimediów, którą lubię się dzielić i staram się to robić po całym internecie.

Jakieś pytania?
Awatar użytkownika
wojtek_p-ce

Post autor: wojtek_p-ce »

Witam po raz drugi Buszmenie.
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Fajnie, że jesteś.
..::BuSzMeN::.. pisze:Jakieś pytania?
Mhm.
O co chodzi z tym prozakiem w tytule remixu? Zabiłeś mi tym klina. Moje jedyne skojarzenie po usłyszeniu tytułu to jedna z wczesnych piosenek Janet Jackson, gdzie pada hasło prozac.
A tak na marginesie, zastanawiałem się, co to za gość z sygnaturki. Najpierw pomyślałem, że ze zgryzoty tak schudłeś i się tak postarzałeś :wariat:. A później wysiliłem swoją mózgownicę i przypomniał mi się klip Earthsong.
Awatar użytkownika
Buszmen

Miałem ochotę na lekką odmianę w sygnaturce i avatarku. Chciałem trochę Jacksona, ale też też trochę o wojnie. Pomysł był z cytatem i coś z Earth Song. Michael się nie zmieścił, ale to właśnie w tym tkwi ta odmiana :-)

Co do singla, podpowiedź brzmi:"Tomcraft"
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witam po raz drugi Buszmenie :happy: :happy: :happy:
Obrazek

Post autor: wojtek_p-ce »

Mam ciche wrażżenie że nawet MJówki, które wróca z wakacji, też będą się tu wpisywać. nenene
Awatar użytkownika
Buszmen

Tutaj? A czemu? Poza tym wakacje się dopiero zaczęły.
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Ja tylko chciałam dodać, że Buszmen jest moim facetem.

I dzięki Niemu jestem Najszczęsliwszym Koteczkiem Na Świecie...

Obrazek

Taka ciekawostka dla tych co nie wiedzą...
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Buszmen powrócił, Jowita w Polsce, wszystko po staremu. ;-)

Miło znów widzieć na forum!
Awatar użytkownika
Buszmen

No, po staremu to nie będzie, ale po dobremu to się postaramy. ;-)
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Ale co się właściwie takiego stało że wróciłeś? Po Twoich nie tak dawnych wypowiedziach na MJJPB wcale się na to nie zanosiło, wręcz przeciwnie. Ostatnie czasy obfitują w "spektakularne" powroty. Najpierw Schmittko, teraz Buszmen, Jowita no i MJ też powraca, powoli.
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Willy pisze:Najpierw Schmittko, teraz Buszmen, Jowita no i MJ też powraca, powoli.
Ciekawe czy MJ też tu się wpisze :smiech: .
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

O jak miło :-) Schmittko, Jowita (powrót bardziej realny, niż wirtualny :hug:), Buszmen, Michael? (coming soon... miejmy nadzieję :-) )
Uwielbiam takie niespodzianki i powiew świeżości na forum (choć może nie do końca napływ świeżej krwi nenene )

Tak więc... dobry stary Buszmenie :hahaha: (włochaty, bądź nie ;-) ) witam Cię ponownie w naszych skromnych progach :cool:
Fajnie, że jesteś!!

No i w środku lata zapachniało wiosną... :happy: :happy: :happy:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Willy pisze:Ostatnie czasy obfitują w "spektakularne" powroty. Najpierw Schmittko, teraz Buszmen, Jowita no i MJ też powraca, powoli.
spektakularne, czy też nie - cieszymy się z nich, zwłaszcza "stara wiara" :)

to jak dom - zawsze jakoś się do niego wraca :)
...
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Cóż tu wiele pisać.... :knuje:
Witaj w domu, ..::BuSzMeN::..'ie :hug:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight