Za 2 dni kończy mi się umowa z telekomuną co niezmiernie mnie cieszy bo nienawidzę tej instytucji

.To głupota płacic za abonament telefoniczny tyle kasy przy czym wogóle nie korzystac z tel. Niestety za 2 dni - Piątek 24:00

także moja sielanka z Internetem również się kończy jak i na razie moja obecność na forum :/ nic innego do mnie nie dochodzi żaden dostawca Internetu nie jest w stanie podłączyć się do mojego mieszkania ( a jeśli się taki znajdzie to musiałbym być księciem Bahrainu aby mnie było na to stać). Stąd ta ankieta

. Pytając Was o życie bez Internetu chciałbym się sam pocieszyć

że jednak można bez niego żyć. Ale jakie jest Wasze zdanie ;-)zobaczymy.
P.S. Czy czujecie się uzależnieni od Internetu ? U mnie nie ma dnia co bym nie sprawdził forum nie włączył gg :/. ehhh hehe zobaczymy czy nie zwariuje z braku inf szczególnie o MJ który właśnie zaczyna dawać o sobie znać. Pozostaną mi tylko brukowce :/ na których nie można polegać :|? Zawsze jednak pozostanie mi teleexpress 20-letnie najlepsze jak dotąd według mnie źródło informacji

.To ono dawało mi wiele inf. na temat naszego idola kiedy nie byłem "podpięty do matrixa"

.
P.S.2. Ale nie jest tak źle najważniejsze sprawy dotyczące forum i MJ będe otrzymywał smsami od Fanki MJ

.
Ostatnio zmieniony pt, 30 cze 2006, 15:43 przez
tancerz, łącznie zmieniany 1 raz.