Witam wszystkich Fanów:)) !
Witam wszystkich Fanów:)) !
Witam,
właśnie pierwszy raz zalogowałem sie na tym forum i pomyślałem że bedzie najlepiej jak sie na początku przedstawie :)
Więc mam na imie Karol, mieszkam w niewielkiej miejscowości w województwie Podlaskim i mam 16 lat.
Wiem że mój młody wiek może troche dziwic poniewaz niewiele osób w moim wieku lubi Micheal Jacksona. A jednak o najmłodszych lat jestem Jego wiernym fanem. Wszystko zaczęło się od tego że mój sporo starszy brat również jest fanem MJ. Opowoadał mi że jak byłem mały i płakałem to puszczał mi na kasecie VHS teledysk Remember The Time i odrazu sie uspakajałem :)). Gdy troche podrosłem często słuchałem płyt Michaela i tak juz mam do dziś :)) Słucham Jego piosenek codziennie (nawet teraz :)) i mysle że tak juz mi zostanie do końca.
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze bede mógł z Wami miło pogawędzic od czasu do czasu :))
właśnie pierwszy raz zalogowałem sie na tym forum i pomyślałem że bedzie najlepiej jak sie na początku przedstawie :)
Więc mam na imie Karol, mieszkam w niewielkiej miejscowości w województwie Podlaskim i mam 16 lat.
Wiem że mój młody wiek może troche dziwic poniewaz niewiele osób w moim wieku lubi Micheal Jacksona. A jednak o najmłodszych lat jestem Jego wiernym fanem. Wszystko zaczęło się od tego że mój sporo starszy brat również jest fanem MJ. Opowoadał mi że jak byłem mały i płakałem to puszczał mi na kasecie VHS teledysk Remember The Time i odrazu sie uspakajałem :)). Gdy troche podrosłem często słuchałem płyt Michaela i tak juz mam do dziś :)) Słucham Jego piosenek codziennie (nawet teraz :)) i mysle że tak juz mi zostanie do końca.
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze bede mógł z Wami miło pogawędzic od czasu do czasu :))
" You close your eyes and hope that this is just imagination.."
Witaj Czajka 
Miło przywitać kolejnego zapaleńca, przesiąkniętego Michael'em, jak gąbka
Coś w tym musi być, że Michael przyciąga ludzi w każdym wieku i wkażdy okresie swojej kariery.
Fakt- czasem większe lub mniejsze rzesze, ale jednak.
Baw się u nas dobrze

Miło przywitać kolejnego zapaleńca, przesiąkniętego Michael'em, jak gąbka

Coś w tym musi być, że Michael przyciąga ludzi w każdym wieku i wkażdy okresie swojej kariery.
Fakt- czasem większe lub mniejsze rzesze, ale jednak.
Baw się u nas dobrze

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Witam Cześc i Pozdrawiam!!
ps.Moja siostra która ma 6 lat już słucha MJ'a od 4 lat bo zawsze jej puszczałem,a bardzo lubi teledyski Thriller i Smooth Criminal
A naj bardziej płytke Thriller
ps.Moja siostra która ma 6 lat już słucha MJ'a od 4 lat bo zawsze jej puszczałem,a bardzo lubi teledyski Thriller i Smooth Criminal
A naj bardziej płytke Thriller
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- wojtek_p-ce
Re: Witam wszystkich Fanów:)) !
E tam, mnie wcale nie dziwi. Ostatnio przybywa do nas sporo nastoletnich fanówCzajka pisze:Witam,
Wiem że mój młody wiek może troche dziwic (...)

Witam serdecznie

"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Witam
Mam nadzieje że nie raz pogadamy, Tak jak Ty słucham MIchaela Codziennie I nie nudzi mi się
Mam nadzieje że nie raz pogadamy, Tak jak Ty słucham MIchaela Codziennie I nie nudzi mi się
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3