Witam wszystkich

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
ForAllTime

Witam wszystkich

Post autor: ForAllTime »

Witam, mam na imię Hubert mam 19 lat. Fanem Michaela jestem od 7 lat.
Moim ulubionym albumem jest Bad, ale reszta też jest genialna.
Bardzo lubię ballady w wykonaniu Michaela a zwłaszcza Man In The Mirror, On The Line, For All Time, Heal The World, Will You be There etc.
Jest to moje pierwsze forum i mam nadzieję, że spełnię tu miło czas.

Forum przyglądam się od paru miesięcy i myślę, że jest tu dużo ciekawych osób, miłych i sympatycznych.
Ostatnio mnie tylko zdziwiło to, że pewnie osoby nie akceptują czegoś takiego jak prawa autorskie i jawnie przyznają się do kradzieży piosenek Michaela z internetu. Zaskoczyły mnie również trochę komentarze pewnych użytkowników o Paris. Ale mam nadzieję, że są to tylko nieliczne odchyły od normy.

Mimo to zdecydowałem się dołączyć do tej wspaniałej społeczności jaką jest MJPolishTeam.
Jeśli jesteś kochany w momencie przyjścia na świat, a także w tym, gdy z niego odchodzisz, to jest OK. Wtedy wszystkie inne rzeczy, które wydarzyły się w Twoim życiu, nie stanowią już problemu...
magicznychrupek

Post autor: magicznychrupek »

Witam kolege :D :mj:
Awatar użytkownika
magicmj

Post autor: magicmj »

cześć Hubert myślałam że tylko mnie napadło żeby dołączyć dopiero teraz :mj: pozdrawiam
Awatar użytkownika
inna08

Post autor: inna08 »

Cześć! Fajnie, że forum nadal się rozrasta! :dance:
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Witaj!
Tutaj ten, co przyznał się "kradzieży piosenek Michaela z internetu". ;-) Bardzo miło Cię tutaj witać. Nasza społeczność MJPolishTeam troszkę malutka ostatnio, ale coś się dzieje, heh.

Pozdrówka, Złodziejek!
ODPOWIEDZ