MOJE GG

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
jack2421

MOJE GG

Post autor: jack2421 »

5956237
jack2421
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

po pierwsze Twój numer GG jest w Twojej stopce pod każdym Twoim postem, a po drugie - ile razy się będziesz przedstawiał? Przed chwilą w 1 poście już to zrobiłeś. Opanuj emocje i rządzę pisania na rzecz większego ladu wypowiedzi...
...
jack2421

OK OK SPOKOJNIE

Post autor: jack2421 »

JA TU PIERWSZY RAZ TROCHE POKRECIŁEM ALE JUZ KUMAM nenene
jack2421
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Re: OK OK SPOKOJNIE

Post autor: Majkel »

jack2421 pisze:JA TU PIERWSZY RAZ TROCHE POKRECIŁEM ALE JUZ KUMAM nenene
to ja proponuję OCHŁOŃ z emocji, poczytaj sobie i jutro popiszesz jak się tu rozejrzysz!!! potraktuj to niemalże jako nakaz i wytyczne dla Twego własnego dobra...
...
Awatar użytkownika
SylwuniA

Re: OK OK SPOKOJNIE

Post autor: SylwuniA »

Majkel pisze:
jack2421 pisze:JA TU PIERWSZY RAZ TROCHE POKRECIŁEM ALE JUZ KUMAM nenene
to ja proponuję OCHŁOŃ z emocji, poczytaj sobie i jutro popiszesz jak się tu rozejrzysz!!! potraktuj to niemalże jako nakaz i wytyczne dla Twego własnego dobra...
Ja tez proponuje Ci kolego zebys sie rozejrzał na forum , o co chodzi mniej wiecej i jakie sa zasady... ;-)
Ja roumiem Cię zezabardzo nie wiesz i piszesz troche bezsensowne NOWE posty... Ja napoczatku tez nie załapałam to zostalam skrytykowana :smutek:
ObrazekObrazekObrazek
ODPOWIEDZ