Cześć :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
.oLLo.

Cześć :)

Post autor: .oLLo. »

Mam 14 lat, Michael'em interesuje się od 3 lat ; > Mieszkam w woj. dolnośląskim, i będę zaglądać od czasu do czasu na to forum :>
Ostatnio zmieniony ndz, 15 lip 2012, 13:12 przez .oLLo., łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Mandey

Post autor: Mandey »

Witaj.
Zapoznaj się proszę z regulaminem a będziesz wiedzieć dlaczego Twój post z faktów został usunięty. Na razie obyło się bez ostrzeżenia.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Cześć ja też mam 12 lat. Witam na MJPT i życzę miłego pobytu ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Witam na forum.
Awatar użytkownika
Susie<3

Post autor: Susie<3 »

Lepiej nie używaj tylu emot... Już cię troszkę poznałam, bardziej twój tok myślenia z tematu o Justinie Bieberze. Nie jestem jego fanką, nie namawiam na zmianę twojego zdania, ale wiesz. Szacunek do ludzi, którzy coś osiągnęli, trzeba mieć.
Ok. Bardziej się nie rozwlekam.
Witam
Obrazek
Apsiek

Post autor: Apsiek »

Mam kilka koleżanek o imieniu Ola, wszystkie fajne dziewczyny nie wiem dlaczego nie lubisz swojego imienia... ;-) W każdym razie witam i życzę miłego pobytu na forum ;-)
Marta5

Post autor: Marta5 »

No i ja też mam 12 ;-)
Serdecznie witam! :happy:
MJmarta
ODPOWIEDZ