Dangerous by wilchelm111
- wilchelm111
Dangerous by wilchelm111
Dzisiaj grzebałem po kartonie z płytami i!!! znalazłem mój taniec. A więc to mój skromny taniec z wrzesnia 2009 tutaj tanczyłem 2 raz dangerous. Chciałem wrzucic filmik z dzisiaj ale coś z nim jest nie tak.
Teraz dangerous wychodzi mi lepiej. Chciałbym wrzucić coś innego ale nie mam a narazie jestem unieruchomiony. moze 10 kwietnia uda mi się coś nagrać ;)
http://www.youtube.com/user/wilchelm111 ... mLJKBYSKVE
Teraz dangerous wychodzi mi lepiej. Chciałbym wrzucić coś innego ale nie mam a narazie jestem unieruchomiony. moze 10 kwietnia uda mi się coś nagrać ;)
http://www.youtube.com/user/wilchelm111 ... mLJKBYSKVE

No cóż, nie powiem że jest źle ale również nie powiem że jest dobrze. Moim zdaniem kroki są niedociągnięte a to wszystko nie ma tego luźnego piękna którym raził nas Michael. Dla mnie wygląda na to że chcesz to podczepić pod hip-hop czy coś nowocześniejszego, mogę się mylić lecz to moje wrażenia. Nie przejmuj się tym co piszą, że są lepsi, rób to dla siebie i Michaela. Mała rada, miło by był cię zobaczyć w dobrze założonym kapeluszu ;D
PS: masz 16 lat ? Nie wyglądasz, mam nadzieje że teraz tańczysz wiele lepiej
6/10 na zachęte
Edit: Na Youtube masz 16 ;D Witam w moim przedziale wiekowym ^^ hyh
SorQ
PS: masz 16 lat ? Nie wyglądasz, mam nadzieje że teraz tańczysz wiele lepiej

6/10 na zachęte
Edit: Na Youtube masz 16 ;D Witam w moim przedziale wiekowym ^^ hyh

- wilchelm111
nie nie, nie mam 16 tylko 14. bo nie mogłem się zarejestrować 2 lata temu.
Jak będe 10 kwietnia na poznaniu dance team to może coś uda się nagrać i wstawię ;) teraz o wiele lepiej tańczę. wtedy zaczynałem dopiero dangerous.
A wiesz dlaczego to tak wygląda jak hip-hop? bo kiedyś 3 lata jak miałem 10 lat chodziłem na zajęcia z hip-hopu ;p
Jak będe 10 kwietnia na poznaniu dance team to może coś uda się nagrać i wstawię ;) teraz o wiele lepiej tańczę. wtedy zaczynałem dopiero dangerous.
A wiesz dlaczego to tak wygląda jak hip-hop? bo kiedyś 3 lata jak miałem 10 lat chodziłem na zajęcia z hip-hopu ;p

- wilchelm111